Защо Алекс e достойна да спечели сърцето на „Ергенът“?

Защо Алекс e достойна да спечели сърцето на „Ергенът“?

Броени часове преди предпоследния епизод на Ергенът, следейки множеството коментари и реакции в социалните мрежи, решихме да подходим по-различно и вместо да се вглеждаме в лошите страни и недостатъци на участничките, да наблегнем на техните позитиви.

Всеки човек има и добри, и лоши качества, но защо пък точно днес да не се концентрираме върху добрите!

Александра Гърдева се оказа една от най-коментираните участнички в предаването. Още в първите епизоди тя успя да привлече вниманието на Виктор и да създаде своя група от почитатели.

Разкривайки все повече чертите от своя харатер, някои от зрителите се припознаха или просто харесаха добрите черти на Алекс. Като например:

Верен приятел

Още в началото на предаването тя показа, че застава плътно зад приятелите си, каквото и да става и каквото и да й коства.

"Винаги ще застана зад Блага!" - коментира тя.

С редица свои постъпки, тя даде пример, че дори да не одобрява поведението й, тя не би се отказала от нея и би я защитила във всяка ситуация.

Алтруист

Не веднъж Алекс показа, че чувствата, емоциите и преживяванията на останалите са й особено важни. Вместо да разкаже на Виктор за създалите се ситуации с момичетата, както и драмата с Вики, тя запази мълчание, за да не повлияе по никакъв начин на преценката и чувствата му.

Въпреки че в началото Блага смени отбора и обърна гръб на приятелството с Алекс, това не й попречи да се радва на хубавите моменти на Блага.

Позитивна

Въпреки изолацията от останалите участнички и всички драми и проблеми в имението, Алекс успя да запази себе си и усмивката си. След всяко изпитание тя не спираше да гледа напред и да търси позитивните моменти, били те и малкото срещи с Виктор.

Оценява  всеки жест

Както самата Алекс разказа в предаването, любимият й подарък е камъче, подарено от близък човек. Тя умее да оценява както малкия и уж незначителен жест, така и всеки един подарък, който получава.

Защо Алекс e достойна да спечели сърцето на „Ергенът“?

Искрена

"Каквото ми е на сърцето, такова ми е и на устата." Някои хора не ценят това качество, но ние го слагаме директно в графа позитиви, защото грозната истина е хиляда пъти по-добра от красивата лъжа.

Състрадателна

Въпреки обтегнатите и лоши отношения с Виктория, Алекс показа, че е състрадателна и в момента, в който видя натъжената Вики, без да се замисли й подаде ръка.

Можем да продължим да изреждаме позитивите на Алекс, но ще оставим на вас да извадите свои собствени изводи и да прецените дали тя е най-подходящата за сърцето на Виктор!

Ако пък сте от отбор Дениз или отбор Вики, разберете повече за техните позитивни страни.

***

Като бонус ви предлагаме да гледате вълнуващото ни интервю в Ева, в което говорихме за музикалната ѝ кариера и участието ѝ в "Ергенът"!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay