Безкрайният сексапил на Джулиан Мур

Джулиан Мур, искрена и сексапилна!

Ослепителната златокоска Джулиан Мур "огрява" майския брой на списание InStyle. В изданието можем да видим впечатляваща фотосесия, заедно с искрено интервю с актрисата.

 

Макар на 50, Джулиан изглежда свежа и красива, точно такава, каквато я гледахме в касовия "Ръката, която люлее люлката" през 1992г. Тя е от онези жени, за които времето е спряло, или поне така изглежда.

 

 

В интервюто за списанието разкрива какви сe остарява красиво. "Никога не се излагайте на слънчева светлина. Моята кожа е много светла. Ако си позволя да се разхождам по плажа, изложена на слънчевите лъчи, ще си навредя. Не ме разбирайте погрешно - аз също обичам морето, но просто съм вманиачена по слънцезащитни лосиони и сенчести места."

 

На въпроса кога се чувства най-секси, Джулиан споделя: "Когато не съм близо до децата си. С всичките тези майчински задължения нямам време да бъда секси, тогава съм просто майка. Ставам друг човек, когато съм насаме с моя любим Барт, или пътуваме някъде заедно."

 

Златокосата актриса разказва, че се храни еднотипово. Менюто ѝ почти винаги се запълва от пържени картофки, морска храна и сладолед. Каква късметлийка!

 

Можем да видим Мур в новия филм "Crazy, Stupid, Love". Романтична комедия, в която играе съпруга, изправена пред развод. Премиерата в САЩ е предвидена за 29 юли, а ние чакаме с нетърпение да се появи и по нашите екрани.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay