Перлите се завръщат – ето как да ги носите

Перлите се завръщат – ето как да ги носите
Pexels

Официално е: #pearljewelry, събрал повече от 373,9 милиона гледания в TikTok, старото отново е ново и перлите се завръщат. Има основателна причина за това, според дизайнера на бижута Мая Бренер. "Много тенденции от 80-те и 90-те се завръщат, включително перлите", обяснява тя. "Преди перлите се смятаха за консервативни, но актуализираните версии, които виждаме, са всичко друго, но не и това. Обичам игривите дизайни – както в моята линия, така и в това, което виждам от други дизайнери."

Ето всичко, което трябва да знаете за перлени бижута, които се завръщат с пълна сила:

Модерни перли

Перлите се завръщат – ето как да ги носитеPexels

Докато традиционната перлена огърлица никога няма да излезе от мода, днес дизайнерите използват перлите по много уникални начини, обяснява Бренер. "Хората стават много креативни с използването на перли в дизайните си. Обеци с безопасни игли, обикновени обеци, висящи и други са ми любими", казва тя.

Можете да носите перли с всичко

Перлите се завръщат – ето как да ги носитеPexels

Мислите, че трябва да сте облечени официално, за да носите перли? Помислете отново. Преди имаше много правила относно това как и кога се носят перлите и те се разглеждаха най-вече като подарък за навършване на зряла възраст или специален повод [аксесоар]. Но сега перлите позволяват всичко. Можете да ги носите както с дънки и тениска, така и с малка черна рокля. Всъщност най-добрият начин да носите перлена огърлица по прост и стилен начин е да я наслоите с други огърлици. 

Как да почистваме и поддържаме перлите

Перлите се завръщат – ето как да ги носитеPexels

Подобно на другите бижута, важно е да се грижите за вашите перли, независимо дали са истински или изкуствени. Перлите са направени във вода и се нуждаят от въздух и естествена влага, така че е най-добре да не се съхраняват в плътно затворени кутии. Не бива да използвате груби почистващи препарати или да търкате твърде силно. Можете дори да използвате бебешка кърпичка за почистване. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay