Брад Пит представи официално своята сериозна приятелка, с която е заедно от година

Брад Пит и Инес де Рамон вече са официални!

Стана ясно, че влюбените гълъбчета имат прекрасна връзка една година, след като бяха забелязани заедно, казват близки до двойката пред People.

"Това е първата "правилна" връзка на Брад след развода. Той представя де Рамон като своя приятелка", казва аннимният източник пред изданието, намеквайки раздялата на Пит с Анджелина Джоли.

"Страхотно е да го видя на добро място", добавя вътрешният човек, отбелязвайки, че де Рамон прави Пит "много щастлив".

Новината идва една седмица след като дуото излезе за първата си публична изява заедно на изпълнената със звезди 12-та годишна гала на LACMA Art+Film.  Въпреки че двойката не позира за снимки, People твърдят, че са демонстрирали близко отношения и са се смели и шегували с всички около тях по време на събитето.

Слуховете за 59-годишният Пит и 32-годишната де Рамон се появиха за първи път през ноември 2022 г., след като бяха забелязани заедно на концерт на Боно със Синди Крауфорд, Ранде Гербер и Шон Пен. 

Въпреки че не показваха никаква близост през цялото време, те продължиха да подхранват слуховете за любов през следващия месец, когато дизайнерът на бижута се появи на афтърпартито "Babylon", за да подкрепи Пит. Както обикновено, дуото избяга от папараците, но бяха видени да се се прегръщат сред тълпата т купонджии. Въпреки че нито един от тях не е говорил публично за състоянието на връзката си, де Рамон потвърди, че са нещо повече от приятели през януари, когато тя беше заснета да се пее топлес до звездата от "Боен клуб".

Двойката посрещна Нова година заедно с романтично бягство в Кабо Сан Лукас, където се вмъкнаха в бански и се попекоха на слънце край басейна. След това през лятото де Рамон посети актьора много пъти, докато той снима филм за Формула 1 в Европа.

И все пак, дори от разстояние, дизайнерът на бижута държи Пит близо до сърцето си, като носи сантиментална огърлица с буквата "B".

Преди романса им, звездата от "Bullet Train" беше свързван с моделите Емили Ратайковски и Никол Потуралски, но той не е имал дългосрочна връзка след раздялата си с Джоли през 2016 г. Бившите споделят шест деца, три от които осиновени. Съобщава се обаче, че Пит не бърза да запознае децата си с новата си приятелка - въпреки че връзката им е "по-силна от всякога". 

Междувременно де Рамон беше женена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли от 2019 г. до 2022 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay