Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани заедно за първи път

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да се държат за ръце, разхождайки се из Лондон.

Двойката, за която се спекулира още от октомври, най-накрая потвърди връзката си, докато бяха на романтична ваканция заедно отвъд езерото. 28-годишната Хадид и 49-годишният Купър излязоха на небрежна разходка по улиците на града в четвъртък, след като излетяха заедно от Ню Йорк преди два дни.

На папарашки снмки се вижда как Хадид прегръща актьора, след което потъват в разговор.

Въпреки че много пъти са били забелязвани на вечеря, това е първият път, когато двойката показва интимност на публично място.

Въпреки че не е ясно дали Хадид и Купър са в Англия по работа или за удоволствие, те са забелязани да носят куфарите си заедно на летището във вторник.

Въпреки че нито Купър, нито Хадид са коментирали романса си, нещата между двамата изглеждат сериозни.

Всъщност Хадид вече се е срещала многократно с майката на звездата, Глория Кампано. Те бяха забелязани заедно на вечеря след Златните глобуси по-рано този месец.

Хадид беше видяна да излиза с Кампано и през ноември - малко след като влюбените гълъбчета се насладиха на романтично бягство в очарователен крайречен град в Пенсилвания, където актьорът наскоро закупи имот. Двете дами се насладиха на ден на пазаруване заедно в магазина Hadid's Guest in Residence  в Ню Йорк и моделът подари на бъдещата свекърва чифт от своите неиздавани маратонки Adidas x Guest of Residence, които Хадид и Купър носят из града.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay