Защо Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит не се развеждат, въпреки раздялата

Въпреки че Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит са преминали през известна публична драма, двойката изглежда е останала отдадена един на друг през всичките си трудности. Целият свят сотана поразен от разкритието, че двойката е разделена от 2016 г., въпреки че никога не са преминали през официален развод.

В интервю за Today Пинкет-Смит признава, че тя и Смит са живели напълно отделни животи след раздялата си, нещо, за което тя разказва в мемоарите си от 2023 г. "Worthy", но че имат някои конкретни причини никога да не обявяват раздялата си официално. "Обещах си, че никога няма да има причина да се развеждаме", обяснява актрисата. "Ще се справим с каквото и да е. И просто не успях да наруша това обещание."

Освен това Смит изглежда има някои доста специфични възгледи за развода. Въпреки че той и първата му съпруга Шери Зампино се разделиха през 1995 г., актьорът каза пред Елън Дедженеръс, че това не е опция за него и Пинкет-Смит. "Огромна част от успеха за (Джейда) и мен е, че просто премахнахме другите опции", твърди той.

Какви са причините за раздялата?

В интервюто си с Today Джейда Пинкет-Смит разкрива мотивите зад дългогодишната си раздяла с Уил Смит. 

"Докато стигнем до 2016 г., просто бяхме изтощени от опити", казва актрисата. "Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек."

Въпреки решението им да живеят това, което Пинкет-Смит нарича "напълно отделни животи", актрисата обяснява, че тя и съпругът ѝ не са се интересували от официален развод. "Обичаме семейството си. И се обичаме. Това е по-скоро партньорство в живота", обясни тя и добави, че е отдадена на това да бъде до него на стари години.

Що се отнася до причината, поради която холивудското дуо изглежда щастливо, Пинкет-Смит обяснява, че те непрекъснато са се опитвали да разберат нещата и не са били готови да излязат публично с новината. Въпреки че знаменитостите най-накрая разкриха истината за раздялата си, те не изглежда да планират развод скоро.

Възможно ли е помирение?

Джейда Пинкет-Смит разкрива, че тя и Уил Смит са се ангажирали да работят върху брака си, въпреки дългогодишната им раздяла, която вероятно е допринесла за липсата на официален развод. 

"Ние вършихме наистина тежка работа заедно", казва тя пред People, добавяйки, че те все още изпитват много любов един към друг и искат да разберат как изглежда това за тях.

В допълнение, Джейда признава, че раздялата им и трудностите, с които са се сблъскали оттогава, са били полезни за връзката им. 

"Цялото това приключение, колкото и трудно да беше, сближи Уил и мен по толкова автентичен начин", казва тя пред Today. "Вместо да се опитва да бъде нещо, то разрушава всичко това и намира истинското между нас. Беше трудно, но красиво."

Въпреки че новината за дългогодишната раздяла на Уил и Джейда изникна като голяма изненада, фактът, че дуото се е ангажирало да поправи нещата, е утешителен. Просто се надяваме, че тази емблематична за Холивуд двойка може да премине през това възможно най-невредима.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay