Клои Кардашян и Тристан Томпсън са били тайно сгодени в продължение на 9 месеца

Изглежда, че преди раздялата между Тристан Томпсън и Клое Кардашян се е случило нещо повече от това, което знаем. Клои разкри, че е получила заветното предложение за брак от Томпсън, малко преди новината за изневярата му да избухне.

"Казах, че трябва да се уверя, че това е напълно различна връзка, защото искам да казвам с гордост, че съм сгодена за някого. Ето защо казах, "не ми е удобно да приема това предложение, защото не съм развълнувана да кажа на семейството си. И колкото и болезнено да беше за него да го чуе, това беше истината, никога не бих приела нещо и не бих дала фалшива надежда на някого.", каза Клои.

Въпреки това, People съобщава, че Клои в крайна сметка е казала "да" и е била тайно сгодена за Тристан за цели девет месеца. Според източник, който говори със западната медия, първоначалното предложение на Тристан е направено през декември 2019 г. След това той предложил отново през февруари 2021 г. и Клое казала "да".

Ким спомена за първото предложение по време на епизод на The Kardashians.

"Никога няма да забравя, че Тристан ми се обади и той щеше да ѝ предложи брак на Свети Валентин. Което беше около година, откакто драмата се случваше помжду им. Обадих му на следващия ден и казах: "Клои нищо не е споделила. Предложи ли?" И той каза: "О, да, направих го през декември." Тя не ни каза.", споделя в подробност Ким.

След като е приела предложението на Тристан още през февруари 2021 г., Клои отменя годежа през декември, на фона на новината, че Тристан ѝ е изневерил и е станал баща на друго дете. Наскоро тя и Тристан приветстваха второто си дете чрез сурогатна майка. То е заченато преди да избухне новината за скандала. Пред камерите на Kardashians, Клои сподели, че раждането ѝ е помогнало да "започне процеса на възстановяване".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay