Кой е Коул Бенет, новото гадже на Джиджи Хадид?

Когато новините за връзката на Джиджи Хадид и Леонардо Дикаприо се разчуха, интернет направо полудя, защото хората не можеха да повярват, че актьорът прекъсна поредицата си от срещи с жени под 25 години с 27-годишния модел. Двойката имаше привидно сложна връзка, тъй като те превключваха между случайна връзка и просто срещи. Звездата от "Титаник" обаче сякаш отбеляза края на романса им, като започна връзка с 25-годишния модел Витория Черети през септември 2023 г.

Междувременно Хадид изглежда е продължила напред с основателя на Lyrical Lemonade Коул Бенет. Те за първи път предизвикаха слухове за връзка, след като напуснаха заедно домашно парти през август 2023 г. Източник, близък до предполагаемата двойка, казва пред Us Weekly , че двамата са имали платонична връзка известно време, преди да решат да пренесат нещата на следващото ниво. 

"Те си играят сдържано относно статуса си, но наистина си пасват", обяснява вътрешният човек, добавяйки, че Хадид намира Бенет за освежаваща промяна от типа мъже, с които е излизала в миналото.

Като се има предвид това, това определено не е сериозна връзка, защото Хадид се радва да бъде необвързана и иска да даде приоритет на дъщеря си и кариерата. Все пак източникът твърди, че моделът няма да има нищо против по-сериозни отношения, след като е била в "ситуационна връза" с Ди Каприо в продължение на една година. 

Романсът на ДжиЖджи и Коул определено е изненада, като се имат предвид всички известни хора, с които Хадид е излизала, но Бенет е много завършен и търсен режисьор на музикални видеоклипове, който е работил с някои от най-големите имена в индустрията.

Той изгражда голяма продуцентска компания от нулата

Коул Бенет е роден в Плано режисьор на музикални видеоклипове. Той е израснал с трудолюбива майка, която е поела три работни места, за да издържа семейството, след като баща му трагично се самоубива. Бенет твърди, че не изпитва никакво негодувание към баща си, защото е вярвал, че е отнел живота си, за да освободи семейството си. Като тийнейджър, обичащ рап музиката, Бенет бяга от скучния стар Плано през уикендите, за да посещава концерти в Чикаго. Той също така режисира музикални видеоклипове за приятели и местни изпълнители и в крайна сметка осъзнава, че иска да направи повече, за да подхрани страстта си. 

И така, той започва блог, наречен Lyrical Lemonade, име, което измисля с помощта на майка си. В TEDx Talk той казва, че е споделил идеите си за блога със съученик, който го нарекъл "глупак". Все пак Бенет решава да използва използва негативността като мотивация. Той поръча няколко стикера "Лирична лимонада" и ги разпространява из гимназията си. И след дни те са навсякъде.

Като средностатистически студент, Бенет дава приоритет на обучението си в колежа. Той обаче така и не завършва - в крайна сметка напуска, за да се съсредоточи върху страстта си на пълен работен ден. 

Бенет работи с огромни имена в шоубизнеса

От скромното си начало Бенет работи с големи имена като Джъстин Бийбър, Еминем, Джак Харлоу, Трипи Ред, Juice WRLD, Blink-182 и много други. Той продължава да подкрепя и бъдещи артисти. YouTube каналът на Lyrical Lemonade има десетки милиони абонати и милиарди гледания. 

Бенет също е вдъхнал нов живот на музикални видеоклипове със своя причудлив, цветен и креативен подход и рисунки в анимационен стил. 

Неговият отличителен стил да прави музикални видеоклипове популярни, допринася за стремителния възход на изпълнители като Lil' Pump, Lil' Xan и Lil' Tecca. Това, което започва като страстен проектен блог на гимназист, прераства в многостранна марка, която създава музикални видеоклипове, стоки, лимонада и организира събития на живо. Въпреки търговския си успех, той пази личния си живот относително личен, но винаги се радва да сподели снимка на очарователното си куче Муун. Скоро очакваме да започне да включва и Хадид в някои от снимките си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay