Разделени ли са наистина Кендъл Дженър и Bad Bunny?

Въпреки че моделът Кендъл Дженър и пуерториканският рапър Bad Bunny се разделиха през ноември, те изглежда остават в добри отношения. TMZ съобщи, че бившите са прекарали новогодишната нощ заедно на почивка близо до Барбадос с някои приятели, включително Хейли и Джъстин БийбърМножество източници, близки до бившата двойка, издават пред медията че Дженър и Бъни "остават близки" и "имат група общи приятели". Според източниците, двамата нямат интерес да се събират отново.

Във видео, публикувано в Instagram от приятелката на Дженър и Бъни Ренел Медрано , гласът на Бъни може да се чуе на заден план, пожелавайки на всички "feliz año nuevo".

Преди празника източник, близък до Дженър, разкрива пред Us Weekly, че приятелите ѝ не са шокирани от раздялатаВъпреки това, някои приятели биха могли да видят, че Дженър и Бъни ще се съберат в крайна сметка.

"Приятелите не са изненадани, че Кендъл и Bad Bunny са се разделили. Така или иначе никога не са виждали връзката им да се разминава", обясни източникът. "Разбира се, те искат най-доброто за приятеля си, но наистина не чувстваха, че Кендъл е толкова съвместима с Bad Bunny, колкото с други взаимоотношения с други хора. В същото време Кендъл е имала няколко периодични връзки в миналото, така че те няма да бъдат напълно изненадани, ако тя се събере отново с него в даден момент.

Бъни и Дженър бяха видени заедно за първи път през февруари 2023 г. на двойна среща с Бийбър. Двойката се срещаше малко по-малко от година, преди новината за раздялата им да излезе миналия месец.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Пенка Иванова 10.01.2024|08:54
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay