Фламенко фиеста с Румба Афисионадо и DJ Angelove в Sofia Live club

Фламенко фиеста в Sofia Live

В средата на следващата седмица, на 12 февруари, студените дни ще бъдат разгорещени от една истинска Фламенко фиеста в Sofia Live Club. Там ще имаме възможността да се насладим на Румба Афисионадо и DJ Angelove /Австрия/, които са си поставили задачата да ни пренесат в духа на страстна Испания още с първия акорд на своите китари и неповторими сетове.

 

Румба Афисионадо е ново явление на българската музикална сцена, което очарова и завладява все по-голям брой музикални ценители. В настоящият си състав, групата започва изявите си през лятото на 2009 година.

 

Основателят Кристо е завършил образованието си в един от най-престижните музикални университети в Европа - "Моцартеум" в Залцбург, като ученик на известната китаристка и педагожка – аржентинката Мария Изабел Сийверс. По време на обучението си той се отдава на испанската музика и става един от основателите на набралите популярност в Европа групи Лос Коронас, Мама Румба и Ню Ейджис.

 

Днес, група Румба Афисионадо  са: Симеон и Цветан – китара; Бъни – кахон; Любо – перкусии; Алекс – бас китара и Елена – танцьорка. Именно нежната половина от групата ще бъде кулминацията на вечерта в Sofia Live, разтърсвайки сцената с огнено аржентинско танго и традиционно испанско фламенко!

 

Танци, коктейли и страстна музика ще са малка част от изживяването. Специално подбраните мелодии в голямо разнообразие от стилове на DJ Angelove ще подгреят вечерта, а после ще отведат всички до сутришните часове. Музиката му се определя като съвкупност от различни стилове, премесени с балкански нотки и електронно звучене.  


Света на огненото фламенко, горещите ритми и страстните изживявания ни очаква на 2 февруари в Sofia live club, а входът на  предварителна продажба е 10 лева, на място в деня на събитието - 15 лв.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay