„Медени устни“ превземат TikTok

Медът е добър за много неща: подслаждане на чая, успокояване на възпалено гърло, дори добра старомодна маска за коса. И все пак терминът "медени устни" вероятно не е нещо, което сте мислили, че ще чуете скоро, нали? Е, благодарение на социалните медии, това е най-новата тенденция в грима.

Медените устни представляват следното- студен, жълто-зелен нюанс на устните, който изглежда като нектар и придава огледален блясък. Също така е идеален за целогодишно носене. Помислете за красивия богат цвят на меда, но също и за прозрачността. С тази тенденция устните ви придобиват този стъклен блясък и златисто наслагване.

Разбира се, има много начини да включите медените устни в собствената си грим рутина. 

Как да постигнете "Медени устни" у дома

Най-добрата част от тенденцията за медени устни? Не можете да го объркате. Това всъщност е половината от естествения ви цвят на устните, след това зеленикаво-жълт нюанс. Комбинирайте двете и ще получите желания вид.

С нарастването на популярността на медените устни хората са намерили начин да превърнат тенденцията в своя собствена. Можете да вземете малко сенки за очи и да поставите малко в центъра на устните. Тази техника определено добавя някакво измерение, но всъщност можете да нанесете и върху цялата устна за малко допълнителен блясък. За по-официален повод можете да добавите неутрален молив за устни за по-структуриран ефект.

Тъй като гримът е субективен, всеки гримьор има свои собствени уникални методи за постигането му. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay