5 хака за издръжливост на червилото

5 хака за издръжливост на червилото
Canva

Светът щеше да е едно по-добро място, ако... червилата бяха по-трайни. В забързаното всекидневие, последното, което бихме искали е постоянно да мислим за това дали червилото ни има нужда от повторно нанасяне.

Но ние идваме на помощ с няколко хака, които могат да ви помогнат да поддържате червилото си за по-дълго време:

Ексфолиация на устните

Преди да нанесете червило, ексфолирайте устните, за да отстраните мъртвите клетки и създадете гладка повърхност. Това ще помогне на червилото да се прикрепи по-добре и да издържи по-дълго.

Хидратация

Поддържайте ги добре хидратирани, като използвате балсам за устни. Сухите и напукани устни могат да направят червилото по-нетрайно.

Използване на контура за устни

Използвайте контур/молив за устни преди нанасяне на червилото. Това не само че ще подчертае формата на устните ви, но и ще предотврати размазването на цвета.

Идеалният начин за нанасяне на ЧЕРВЕНО ЧЕРВИЛО

Слоеве

Нанасяйте червилото в няколко слоя. След всяко нанасяне попивайте устните си вс хартия хартия, за да абсорбирате излишния продукт. Този метод може да помогне за по-дълготрайното задържане на цвета.

Фиксиращ спрей

След като нанесете червило, използвайте фиксиращ спрей за грим, който се използва за закрепване на грима върху лицето. Разпръскайте леко от разстояние, за да не размажете цвета и оставете да се изсъхне.

Тези хакове могат да помогнат на червилото ви да издържи по-дълго, но е възможно да бъде необходимо да освежите цвета след ядене или пиене.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay