Как смесването на ружове може да ви дари с по-естествена визия

Как смесването на ружове може да ви дари с по-естествена визия
Canva

Рутините за гримиране непрекъснато се развиват, тъй като на пазара излизат нови продукти, а хората откриват различни начини да използват определени продукти по необикновен начин. Когато става въпрос за руж, ако искате да опитате нещо ново, тогава експертите по грим имат идеалното решение за вас.

Гримьорът на знаменитостите Емили Грей споделя много ценен съвет: "Тенденцията с нанасянето на няколко нюанса на руж, която виждам, е намигване към 80-те, но по по-удобен за носене начин. 80-те бяха годините на смелите цветове на очите и бузите. Сега приемаме тази концепция и я прилагаме към нашата посока на грима "по-малко е повече". Тенденцията включва смесването на два или повече нюанса руж. Така че, ако искате да изпробвате тази тенденция по-малкото е повече или чистата естетика, помислете за наслояване на ружовете си, за да създадете перфектния външен вид. Смесването също ви позволява да постигнете идеалния цвят за тена на кожата ви.

По-естествен вид

Ако искате да съчетаете ружа си с тена на кожата си, смесването на два нюанса може да ви помогне да постигнете това перфектно съчетание. Гримьорът Даниел Мартин казва пред Allure, че най-добрият начин да изберете нюанс на руж е да го сравните с устните си. Той споделя следното: "Изпробвайте го върху изпъкналата част на бузите си, за да видите дали се съчетава с естествения ви цвят на устните или червилото. Ако изглежда неестествено, трябва да изберете друг."

Ако кожата ви е светла, тогава може да искате да използвате по-малко руж, но можете да започнете със светло розово и да го смесите с по-тъмен, по-интензивен лилав нюанс, за да намерите тон, който работи за вас. Ако имате кожа със среден тен, можете да смесите различни видове розово. Средните тонове на кожата са склонни да имат съвместимост с по-топли нюанси. Ако имате тъмна кожа, тогава може да посегнете към червен или ягодов нюанс, който да съответства на тена на кожата ви. Можете дори да опитате да започнете с коралов цвят и след това да допълните с по-тъмен, за да създадете дълбочина.

Пълно покритие

Има и една допълнителна полза от смесването на ружове, освен просто постигането на красива и естествена визия. Обикновено тези комбинации издържат върху кожата ви по цял ден. За дни, когато искате вашият руж да изглежда перфектно в продължение на много часове, можете да използвате този съвет, като първо нанесете кремообразния руж, последван от ружа на прах. Ако искате, можете също да нанесете слой пудра между тях, за да поставите продукта на мястото му.

Този трик може да бъде особено полезен в дните, когато ще правите много снимкиМожете също така да завършите целия си външен вид с фиксиращ спрей, за да осигурите задържане през целия ден.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay