Най-празничната тенденция в грима: Sugar-plum fairy

В края на ноември Хейли Бийбър публикува видео в TikTok, в което показа на последователите си красивия си грим за празничния сезон, който е вдъхновен от роля, която тя изигра наскоро в балетното представление "Лешнокотрошачката".

Така се роди и терминът грим "sugar-plum fairy" - и сега е актуален в социалните мрежи.

Ако все още не сте избрали празничния си грим за тази година, ето как да получите подобна визия с фееричен грим в цвят захарна слива. "По същество това са тенденциите " студено ми е " или " доматено момиче " с обрат", казва Луна.

Какво представлява гримът?

Ключът към постигането на тази визия е да се уверите, че сте избрали правилните тонове, разположение и блясък, но по начин, който допълва собствения ви тон на кожата. Ружът, нанесен по бузите чак до слепоочието, е абсолютно задължителен. Можете дори да го доближите до окото за подсилване на визията.

Освен това трябва да добавите малко блясък, за да получите този ефирен ефект. Опитайте сенки за чои с фин розов блясък. Нанесете на всички места, които биват докосвани от светлината. Използвайте кремообразен хайлайтър, за да може да се слее по-безпроблемно с предварително поставения руж.

За нейната версия на визията Хейли използва по-светъл нюанс на розов руж, който може да няма същия ефект върху някой с по-наситен тен. Ако кожата ви е по-тъмна, придържайте се към продукти с цвят на слива, горски плодове, топло розово и лилаво. И накрая, за да завършите външния вид, можете да добавите блясък за устни в розови нюанси.

Тенденцията Sugar-Plum Fairy е очарователна, но и различна версия на празничния грим, който успява да съчетае части от всичките ни любими тенденции от тази година и ги обединява в една визия. Независимо дали все още сте в ерата на Barbiecore или все още живеете за естетиката на "чистото момиче" , това е визия за специален повод, която може да подхожда почти на всеки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay