Тенденции в грима за зима 2023

Тенденции в грима за зима 2023
Pexels

Макар че есента започна преди броени дни, ще мине преди да сме усетили. Когато става въпрос за тенденции, независимо дали за модни тенденции или при грима, добре е да сме подготвени предварително. 

Поради тази причина ще ви представим тенденциите в грима, които се очаква да завладеят света на красотата през зимата на 2023-та година. 

Ярко червило: За зимата ярките цветове на червилата са на мода. Тъмни червени, бордо и тъмно лилави нюанси са популярни избори за устни.

Мек и естествен грим: Натуралният и безупречен вид на кожата е все още актуален. Фон дьо тен с леко покритие, акцент върху хидратацията на кожата и неутрални сенки за очи са основни елементи на тази тенденция.

Метални акценти: Метални сенки и подчертаване с метален блясък на веждите и областта около очите са стилни и могат да добавят изисканост към грима.

Блестяща кожа: Гримът, който подчертава светлината и придава блясък на кожата, е популярен през зимата. Хайлайтърите са важни средства за постигане на този ефект.

Опушен грим: Меките и опушени очи в комбинация с метални сенки са подходящи за зимната атмосфера. Сиво, сребърно и пепелни нюанси са чест избор.

Пигментирани вежди: През зимата смелите и изразителни вежди са в мода. Подчертайте веждите си с подходяща форма и използвайте продукти с наситени пигменти.

Матови червила: Матовите червила с дълготраен ефект са подходящи за зимата, тъй като могат да издържат на студено и сухо време.

Цветни акценти: Допълнителен цветен акцент на грима, като синьо или зелено в сенките за очи или цветна очна линия, може да придаде жизненост на грима през зимните месеци.

Тези тенденции в грима за зима 2023 предоставят множество възможности за изразяване и творчество. Важно е да се запомни, че гримът трябва да бъде адаптиран към вашия стил, предпочитания и тип кожа, за да създадете индивидуален и уникален вид.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay