Новородено бебе се УСМИХВА на баща си

Изненадваща снимка, запечатала момента, в който новородената Антонела споделя първата си усмивка с баща си, завладя интернет. Тази очарователна снимка бързо стана много популярна, докосвайки сърцата на безброй хора по света. Нека се потопим в историята зад тази завладяваща снимка.

Антонела е дъщеря на Тарсила Роза Кордейро и Флавио Диего Вилела. Майката смята, че Антонела е разпознала гласа на баща си, който говорел на бебето всеки ден по време на бременността. "Поставиха я върху мен да спи и веднага щом той заговори, Антонела отвори очи и се усмихна!" казва майката.

Винаги ѝ казваше, че много я обича. Той ѝ казваше "добро утро", преди да отиде на работа и "здравей", след като се прибере. Непрекъснато ѝ говореше и ме галеше по корема… И колкото и удивително да изглежда, винаги по едно и също време всеки ден, тя започваше да се движи. И веднага щом Антонела се родила, баща ѝ повтори фразата, която винаги е казвал, когато е била в утробата: "Здравей, дете, татко е тук!", казва Тарсила. 

Флавио споменава, че се чувства благословен да получи усмивката на дъщеря си: "Мислех, че знам какво е истинска любов, докато не погледнах тази най-искрена усмивка на света... В този момент бях сигурен какво е любовта," казва той.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay