Какво да обличаме, след като навършим 40?

Имаме 5 страхотни предложения за вас!

Какво да обличаме, след като навършим 40?

Възрастта е нищо друго, освен един номер. Думите, които важат с пълна сила за всяка дама, която вече е на 40. Стига да поддържаме добър и здравословен външен вид, нищо не може да ни се опре. И все пак стилът ни се променя. Не защото не можем да си позволим да носим рокли с голи гърбове, а защото вече сме станали по-мъдри и по-изискани от всякога. Затова решихме да ви покажем пет дрехи, които без проблем можете да носите, когато станете на 40. С тях ще изглеждате изтънчени и стилни, подчертаващи красотата и силата на духа си.

Обемни ръкави

Какво да обличаме, след като навършим 40?


Красивите ръкави на блузата ви определено ще привлекат одобрителни погледи. Те могат да са по-обемни и идеално да прикрият вече не толкова стегнатите ви ръце. С внимателно изрязани елементи или с по-голяма дължина, те са страхотен избор за вас.

Малки шалчета

Какво да обличаме, след като навършим 40?


Елегантните малки шалчета за врата ще ви помогнат да се чувствате изискана и елегантна. Те са изключително модерни този сезон. С тяхна помощ ще успеете да придадете и малко рок полъх във визията си.

Копринени рокли

Какво да обличаме, след като навършим 40?

На пръв поглед може да си помислите, че тези рокли са само за 20-годишни момичета. В действителност обаче този тип рокля е идеална за по-възрастните дами, тъй като скрива проблемните области по женското тяло. Също така е доста сексапилна и може да ви свърши чудесна работа за романтична среща със съпруга или приятеля ви.

Гащеризони с цветни десени

Какво да обличаме, след като навършим 40?


Те са страхотен избор за всяка дама, която е на 40. Изберете красив десен за вашия гащеризон, вместо да залагате на роклите за лятото. Гащеризоните са удобни и много актуални. Спокойно бихме казали, че са класика в модния свят.

Дънки с прави крачоли

Какво да обличаме, след като навършим 40?


Ретро изглеждащите дънки в момента са хит. Изровете старите си чифтове или се сдобийте с нови. Кройката на правия крачол е идеална за вас. Ще подчертае краката и дупето ви, без да ви прави смешни или да ви загрозява. Да не споменаваме и колко удобни всъщност са те!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay