Кои стилове обувки доминират при тенденциите за дамите?

Има изключително разнообразие от дамски обувки, сред които да избирате. Ще откриете множество модели, а също и цветове. Кои обаче са най-актуални и съответно според тенденциите? Нека ви разкажем повече за това. Така ще можете да намерите по-лесно модерен модел, който е в синхрон с вашия стил и предпочитани удобства.

Обичате да комбинирате маратонки с всеки тоалет?

Все по-актуално е да се комбинират разнообразни модели на маратонки с всякакви тоалети. Те вече не са просто удобен аксесоар за спортен стил или определена активност, а задължителен такъв почти за всеки. Можете да заложите на интересни маркови маратонки в подходящ цвят за носене както с дънки и панталони, така и със спортно-елегантни рокли. Единствено за строго официален стил по-скоро няма как да ги вържете. Освен това чрез този доста модерен стил обувки вие ще получите максимален комфорт във всяка ситуация и същевременно интересен вид. Спокойно е вариант да ги носите на работа, а пък когато свърши тази част от деня ви няма да е проблем да се разхождате дълго из града с приятели.

Нека да разгледаме и малко по-детайлно моделите, които са в тон с най-актуалните тенденции за маратонки. Определено остават модерни опциите в класическите черно и бяло. Те са доста изчистени и могат да се носят и с по-елегантни тоалети, като например панталон във всякакъв цвят или пък черна малко по-официална рокля. Допълнително, за алтернативен спортно-елегантен стил в по-ярки тонове определено са налични варианти. Само някои опции за такива са наситено синьо, червено или жълто. Също така има доста варианти от плат, но и комбинирани, а и такива само от кожа, които не пропускат вода през преходните по-дъждовни сезони.

Обичате обувката да има ток, но в максимално комфортен вариант?

В случай, че сте почитателка на това обувките ви да издължават като съответно имат някакъв вид ток, определено има актуален вариант и за такива. В момента тенденциите клонят към обувки на платформа. При тях интересното е, че този тип подметка е доста модерен за разнообразни видове обувки. Ще можете да изберете маратонки на равна или повдигната в задната част платформа. С тях ще изглеждате интересно, а същевременно ще получите ефекта и на най-официалния по-висок ток. Отново цветовете и материалите са доста разнообразни, така че можете да подбирате любими нюанси, различна устойчивост на дъжд и определена подплата.

 

В случай пък, че харесвате друг тип модели, има доста интересни варианти за всеки сезон. За лятото можете да се насладите на разнообразни еспадрили на платформа например в елегантно бежово. За преходните сезони са налични интересни пантофки на платформа. Ще откриете изчистени черни, които можете да комбинирате с всеки стил и тоалет. Също ще можете да подберете и такива в по-наситени тонове или в няколко различни. Те са от кожа и съответно ще ви гарантират и спокойствие при лек дъжд. Разбира се и за по-студените дни на годината ще можете да се насладите на разнообразни боти с цип или връзки, които ще добавят и топлина за максимален комфорт.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay