Обувки за есента на 2023-та - запознай се с тазгодишните тенденции

Обувки за есента на 2023-та - запознай се с тазгодишните тенденции

В течение ли си с тенденциите в стрийтуеъра? Тогава знаеш, че те непрекъснато се развиват, като черпят нови идеи и вдъхновение за ежедневните фитове. Есенните месеци носят нова шепа креативни предложения, включително стилове обувки, които ще завладеят градските улици в края на годината. Ако искаш да изразиш своя стил и същевременно да покажеш, че знаеш какво е стрийтуеър, разгледай мъжките и дамските обувки, които ще господстват през есента на 2023 г.

Chunky skate shoes

Стрийтуеърът никога не стои на едно място, като се опира на минали десетилетия и добавя ново измерение към изпитани идеи. Пример за това са масивните обувки за скейт за есента. Смесица от добре познатите масивни модели скейтърски маратонки, без които не можеше да мине нито един уличен стил от 00-те години. Това предложение се отличава с оувърсайз конструкция с широка горна част и език и огромни подметки – идеални за скейтборд и BMX. В новата версия тя е получила още по-забележителен силует и необичайни цветови комбинации. Интересно е, че тенденцията е интерпретирана не само от популярни вериги магазини, но и от известни модни къщи, представящи своите есенни обувки за жени и мъже. Можеш да ги откриеш на модните подиуми на Dior или Luis Vuitton, например. Разбира се иконите на стрийтуеъра като Nike, DC и Etnies също преиздадоха своята класика, предлагайки дамски модели, както и стилни мъжки обувки. Есента не трябва да означава избор между удобството и страхотната визия!

Обувки за есента на 2023-та - запознай се с тазгодишните тенденции

Модели за бягане с ретро привкус

Дамските есенни обувки или вдъхновените от спорта мъжки модели определено ще завладеят улиците през топлата есен. Ретро моделите за бягане, които все още са задължителен елемент в полираните улични комплекти, са идеални за тази роля. Сникърхедовете ги обикнаха заради перфектния баланс между минало и настояще, ненадминат комфорт и функционалност. Култовите марки предлагат нови издания на своите класики от изминалите десетилетия или създават напълно нови, но здраво вкоренени в спортната естетика модели. Очаквай варианти в разнообразни цветове и текстури, украсени с контрастни панели, както и футуристични детайли, които ще придадат на визията ти енергия и ще те накарат да се откроиш от тълпата. Сред моделите, които са особено силно застъпени в тази тенденция, са Nike Cortez, adidas Retropy, adidas Campus и New Balance 574.

В туристически стил

 Есента невинаги е топла и слънчева, така че е добре да имаш чифт под ръка за по-предизвикателно време. За щастие не е необходимо да жертваш страхотния дизайн, за да се насладиш на топлинен комфорт и защита от влага. Стилните обувки за есента на 2023 г., вдъхновени от естетиката на открито, ще бъдат хит. Използвайки решения от дрехи и обувки, използвани за дейности на открито, моделите съчетават функционалност, комфорт и модерен дизайн. Те пренасят духа на приключенията в градските улици, като ти дават възможност да изразите стила си по практичен и надежден начин. Мъжките есенни туристически обувки, подобно на дамските модели, се отличават с характерен дизайн, който отразява тяхната функционалност. Марки като Timberland, Helly Hansen, Nike, Fila или adidas залагат на минималистични форми и приглушени, вдъхновени от природата цветове. Нюансите на кафявото, приглушеното зелено, бежовото или черното са идеални за военните и утилитарните стилове. Техническите детайли също са важна част от обувките, вдъхновени от туризма. Те могат да включват регулируеми каишки, велкро закопчалки около глезена, допълнителни връзки или специални вентилационни панели. Тези решения не само допринасят за естетиката, но и оказват влияние върху практичността и възможността за адаптиране на модела към индивидуалните предпочитания.

Обувки за есента на 2023-та - запознай се с тазгодишните тенденции

Къде да потърсим обувки за есента? Заповядай в онлайн магазина и във физическите магазини на Sizeer.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay