79-годишният Робърт де Ниро разказва за живота с новородено

По време на неотдавнашна телевизионна поява, Робърт де Ниро, на 79 години, който наскоро се сдоби с дъщеря, поговори за радостното преживяване да се сблъска с бащинството на настоящия етап от живота си.

Той сподели новината за новородената си дъщеря Джиа Вирджиния Чен де Ниро, като изрази благодарността си за това, което му се случва.

Споделя за семейната му динамика

79-годишният Робърт де Ниро разказва за живота с новородено TODAY

На въпроса как неговият подход към родителството се е развил през годините, Де Ниро, баща на седем деца, подчерта нарастването на неговата осведоменост и разбиране. Той обясни, че с възрастта идва по-дълбоко разбиране на различни аспекти от живота, включително семейната динамика. Той призна неизбежността да се учим от тези преживявания и да разработим ефективни стратегии от тях.

По време на интервюто Де Ниро също спомена, че е научил за колегата си актьор Ал Пачино, който наскоро е станал баща, въпреки че е с няколко години по-възрастен от него. Актьорът изрази щастието си и пожела всичко най-добро на приятеля си. Размишлявайки върху собствения си личен път като баща на новородено, той изрази, че това е невероятно и удовлетворяващо чувство.

В крайна сметка домакинът изненада актьора с подарък. Като го взе, Де Ниро насочи вниманието си към камерата и любезно се обърна към дъщеря си, казвайки: "Джия, това е за теб, скъпа."

Как Де Ниро се срещнал с майката на новороденото и как се развили нещата

Смята се, че Тифани и Робърт се срещат за първи път през 2015 г., докато работят заедно по филма The Intern. Тя имаше второстепенна роля във филма като инструктор по Тай Чи, който помага на героя на Робърт. През август 2021 г. Робърт и Тифани бяха забелязани заедно по време на романтична ваканция в Южна Франция.

Привързаността им един към друг беше очевидна, тъй като се държаха за ръце, докато се разхождаха спокойно под слънчевите лъчи.

Уважаваният актьор беше въвлечен в спорна битка за развод с вече бившата си съпруга Грейс Хайтауър. През април 2022 г. съдия постанови, че бившата съпруга на Робърт ще получава годишна сума от 1 милион долара и че двойката ще раздели приходите, след като продаде дома си.

Какво мисли актьорът за бащинството

Прочутият актьор има и шест други деца. С бившата си съпруга Даян Абът той има Дрена, 51, и Рафаел, 46. С бившата си съпруга Грейс Хайтауър, той има Елиът, 25, и Хелън, 11. Освен това той има близнаци Аарон и Джулиан, 27, с неговата бивша приятелка Туки Смит.

Освен това, в скорошно интервю звездата от Goodfellas сподели мислите си за опита от бащинството. Той изрази, че често има липса на разбиране относно истинската същност на това да си добър баща. Балансирайки чувството за отговорност с мистерията, той призна, че бащинството включва вълнение и страх. Въпреки тези предизвикателства, той подчерта колко е важно човек да даде всичко от себе си.

Освен това Де Ниро открито изрази, че е очаквал отново да стане баща и че бременността на Тифани е била планирана. Той се замисли: "Как може човек да не планира такова значимо събитие?"

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay