Историята на Катрин Хейгъл, която напуска Холивуд и отглежда децата си в ранчо

Катрин Хейгъл, актрисата, известна с ролите си в киното и телевизията, е щастливо омъжена за музиканта Джош Кели повече от десетилетие. Двамата имат 3 деца, 2 от които осиновиха, а Хейгъл наскоро напусна завинаги суматохата на Холивуд, без планове за връщане. Нека разберем всичко за решението на звездата от "Анатомията на Грей" да осинови две деца, предизвикателствата ѝ като работеща майка и защо е избрала да премести семейството си далеч от Лос Анджелис.

Катрин Хейгъл винаги е искала да осинови

6 месеца след като Хейгъл се среща с бъдещия си съпруг, музиканта Джош Кели, тя му казва, че създаването на семейство с мисълта за осиновяване е неподлежащ на обсъждане стремеж за нея и за щастие той бил на същото мнение. Осиновяването е важна част от живота на Хейгъл. "Искам семейството ми да прилича на това, от което произлизам", споделя актрисата.

Родителите на актрисата осиновяват по-голямата ѝ сестра Мег от Южна Корея. Вдъхновени от това, през 2009 г. Хейгъл и съпругът ѝ осиновяват първата си дъщеря Нали, която също е родена в Южна Корея, когато е на 9 месеца. Няколко години по-късно те осиновяват Адалайд веднага след раждането ѝ в Луизиана. 5 години по-късно Хейгъл забременява за първи път и двойката посреща Джошуа в живота си.

Хейгъл нямала представа в какво се е забърква, когато за първи път станала майка

Актрисата Катрин Хейгъл казва: "Често се прибирах ядосана и разочарована, че бях пропуснала всичко с детето си този ден. Имах чувството, че приоритетите ми са объркани.” Тя обичала най-много спокойните мигове у дома с тях.

Майката на 3 деца говори за предизвикателствата да балансира кариерата си с майчинството. Тя не се страхува да каже: "Накрая получих един пристъп на безпокойство. Хората ще ви кажат колко е трудно, но вие нямате представа, докато не го изпитате.”

За да дадат приоритет на семейството, Хейгъл и Кели решават да напуснат Лос Анджелис в замяна на по-прост живот

Хейгъл казва: "Не знаех как да отгледам децата си в Лос Анджелис", поради което те се преместили в ранчо извън Юта. Това ѝ позволява да бъде по-практическа с дейностите, приятелите и използването на телефона на децата си. Тя и Кели също се радват на по-спокоен живот извън Лос Анджелис, заобиколени от 8 кучета, 3 котки, кокошки, кози и коне.

Децата се наслаждават на прекарването на времето край реката, хвърляйки камъни и хранейки пилетата. Хейгъл обожава да живее в Юта, далеч от шума на градския живот, тя се радва на добротата на хората и удобството на лесното пътуване от Лос Анджелис без неприятностите от трафика.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay