Наоми Кембъл стана майка на 53-годишна възраст

Наоми е известна като една от най-красивите жени в света и сякаш времето не може да я докосне. Тя напълно възприема тази идея, като прекрачва границите на възрастта и избира да стане майка по-късно в живота. И познайте какво? Супермоделът току-що посрещна второто си бебе на бял свят.

Тя стана майка за първи път на 50

През май 2021 г. Наоми обяви в Instagram, че е станала майка. Тя сподели снимка на сладките малки крачета на нейното момиченце, сгушени в нейната ръка. Точните подробности за това как се е появило бебето все още са мистерия. Тя призна: "Тя не е осиновена, тя е мое дете."

За нея няма значение кога и на кой етап от живота си е станала майка. Кембъл таеше това желание от известно време и просто искаше да го превърне в реалност.

В съобщението си, където сподели новината за момиченцето си, Кембъл написа: "Една красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка. За мен е чест да имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, които да опишат връзката за цял живот, която сега споделям с теб, ангел мой. Няма по-голяма любов.” 

Наоми вдъхновява по-възрастните жени да не се страхуват от майчинството

"Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но това е най-голямата радост, която мога да си представя. Щастлива съм, че я имам. С присъщата си грациозност и решителност, тя приветства майчинството с отворени обятия, не позволявайки значителната разлика от 50 години във възрастта между нея и дъщеря ѝ да създаде каквито и да е пречки.

Тя също така вдъхновява и насърчава възрастните жени, които тепърва ще стават майки, като ги уверява, че никога не е късно да поемат по пътя на родителството. "Казвам им на всички, направете го! Не се колебайте!" тя казва.

Наоми Кембъл не е позволила на майчинството да попречи на нейната кариера и успех. Дъщеря ѝ ходи навсякъде с нея: "Ние сме граждани на света!" тя твърди.

"Всичко, което правя, го правя за нея. Толкова е безкористно, нали? Тя иска ли още? Защо не?" Наоми самоотвержено даде приоритет на дъщеря си, отдавайки се с цялото си сърце на грижите за нея. Моделът избра да запази в тайна подробностите за раждането на дъщеря си и самоличността на бащата. По този начин тя също така служи като източник на вдъхновение за самотните майки, черпейки от опита на собствената си майка.

Раждането на второто ѝ бебе

Наоми Кембъл вече е горда майка на 2 деца. Супермоделът, на 53 години, току-що обяви в Instagram, че има момченце. На стопляща сърцето снимка тя може да се види как люлее новороденото в ръцете си, докато 2-годишната ѝ дъщеря се протяга и държи малката му ръка със своята.

Наоми отново запази в тайна подробностите, но самата снимка говори много за огромната любов и радост, които майчинството внася в живота ѝ с това второ детенце.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay