Приянка Чопра за любовите си преди Ник Джонас

Приянка Чопра Джонас наскоро се появи в подкаст, където разказа за романтичната си връзка със съпруга си Ник Джонас. 40-годишната актриса разказа за ранните етапи на връзката им и сподели някои подробности за "бурната връзка", възникнала преди брака им през 2018 г.

Тя била част от хаотична връзка преди да срещне Ник Джонас

По време на подкаста Приянка разкри, че през 2016 г. е била в много хаотична връзка. По това време тя имала общи приятели с Ник, които я посъветвали да не продължава тази връзка и я информирали, че Ник е необвързан. Въпреки че първоначално се колебаела дали да започне разговор с него, тя в крайна сметка се свърза с Ник в Twitter.

Първоначално Чопра се колебала

Приянка сподели, че тогава е била на 35 години, а Ник на 25. Първоначално тя търсела сериозна връзка и смятала, че е време да се установи.

Въпреки че поддържали връзка чрез "текстови съобщения", Приянка имала резерви относно влизането в отношения с Ник, заради предишния си опит с нарцистични бивши партньори. След като е изпитала тръпката от срещите, тя се почувствала готова да започне сериозна връзка. В резултат на това тя сложила край на всякакви потенциални игрички помежду им.

Първата среща на Приянка и Ник била само седмица преди да присъстват на Met Gala 2017 като гости на Ралф Лорън. Въпреки че поддържали връзка чрез "случайни съобщения", Приянка все още се колебаела. Тя разпознала модел във връзките си, при който се чувствала задушена, поставяйки нуждите на партньорите си пред своите. "Продължавах да правя същите грешки", каза актрисата.

С Ник тя разбрала какво търси в партньора си 

Въпреки първоначалните си съмнения, Приянка признала, че връзката ѝ с Ник осигурила яснотата, от която се нуждаела, за да определи какво иска от партньора си. Години по-късно те посрещнаха дъщеря си Малти Мари на 15 януари 2022 г. Малти прекара над 100 дни в интензивното отделение за новородени, преди най-накрая да се прибере у дома навреме за Деня на майката.

В заключение, подкастът на Приянка Чопра Джонас предложи нова гледна точка към връзката ѝ с Ник Джонас. Въпреки някои първоначални съмнения и резерви, тяхната любовна история прераснала в красиво семейство с появата на дъщеря им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay