Тайните за красота и младост на Шер

В скорошно участие в Good Morning Britain, емблематичната суперзвезда Шер, която сега е на 77 години, разкри тайните си за поддържане на младежкия си дух и стил. Прозренията на Шер не са запазени само за богатите и известните- те са перли на мъдрост, които всеки може да включи в живота си, за да върне часовника назад.

Шер изрази недоверието си към мисълта някой ден да навърши 80, като отбеляза, че наближава по-бързо, отколкото би искала. Тя обаче уверено заяви, че няма намерение да се разделя скоро с любимите си дънки и дълга коса. По нейни собствени думи тя ще продължи да прави нещата, които винаги е правила, защото наистина се чувства млада.

"Спомням си, когато с моята приятелка Полет си говорехме кога ще трябва да подстрижем косата си и да спрем да носим дънки, защото изглеждаше, че в онези дни жените правеха това – и все още не се е случило", спомня си Шер.

Шер приписва част от вечната си младост на забележителните си семейни гени, като гордо спомена майка си Джорджия, която е живяла до 96-годишна възраст. Тя се замисля дали да се чувстваш млад по сърце допринася за това да изглеждаш и да останеш по-млад. Шер също така разкри, че следва най-новите тенденции, заобиколена от млади и стари приятели, прегръщайки автентичното си аз, без да се опитва да бъде някой, който не е.

В допълнение към избора си на мислене и начин на живот, Шер поддържа жизнеността си чрез специална фитнес програма, която включва йога. Изненадващо, тя също се наслаждава на едно прекрасно лакомство: сладолед. Любовта на Шер към това студено лакомство я кара да се впусне в света на сладоледа, като основава собствена компания Cherlato. Вкусовете, предлагани от Cherlato, са доказателство за нейния приключенски дух, включващи уникални опции като авокадо, заедно с класики като шоколад.

Устойчивият стил и отношение на Шер са доказателство, че възрастта е само число, а да останеш верен на себе си е основният ключ към вечната младост.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay