Тайните за красота на 48-годишната Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е не само певица, моден дизайнер и бизнесдама, но е и майка на 4 деца. Догодина Бекъм ще навърши 50, но изглежда някак си успява да мами времето, защото все още изглежда млада, кожата ѝ е гладка , а тялото ѝ е като на 20-годишна.

Ето какви са нейните тайни:

1. Никога не пропуска тренировка

Стройното, стегнато тяло на Виктория Бекъм не е резултат от добри гени, а по-скоро от постоянни тренировки. Без значение до колко късно е стояла предишната вечер, тя всеки ден е във фитнеса в 6 сутринта за едночасова тренировка, която включва кардио и тренировки с тежести.

2. Тя е специалист в здравословното хранене

Веднъж в интервю Дейвид Бекъм разкри, че съпругата му яде едно и също от 25 години. Виктория Бекъм е много дисциплинирана не само в спортната си рутина, но и в диетата си. За закуска тя яде купа покълнали зърна с неподсладено органично бадемово мляко или купа горски плодове със семена от чиа. Останалите ѝ ежедневни ястия се състоят от риба на скара, задушени зеленчуци и здравословни мазнини като бадеми и авокадо. 

Но най-важното, което трябва да се отбележи е, че Бекъм харесва този тип режим, защото я кара да се чувства страхотно.

3. Засилва контрола върху тялото си с възрастта

След като навърши 45, Бекъм стана още по-строга по отношение на диетата и режима си на упражнения. Това е така, защото метаболизмът има тенденция да се забавя с възрастта и според Бекъм тя е склонна да качва бързо. Но и на 48 дизайнерката стриктно пази стройната си фигура.

4. Тя използва голямо разнообразие от продукти за грижа за кожата

Бекъм е религиозна в поддържането на кожата си хидратирана и използва много различни овлажнители, спрейове и серуми. Тя се грижи не само за кожата на лицето и шията, но и за кожата на останалата част от тялото, която подхранва с етерични масла.

5. Тя е фен на бюти процедурите

Бекъм обича масажите на лицето и разчита на светлинна терапия, за да поддържа кожата си подмладена и чиста.

6. Поддържа кожата си подхранена и отвътре

Виктория не се фокусира само върху продуктите, които поставя върху кожата си, но също така използва добавки, които помагат на кожата ѝ да остане подхранена и отвътре. Тя приема омега-3 рибено масло, магнезий, витамин С, цинк и други витамини всеки ден. Също така пие ябълков оцет преди сутрешната си тренировка, последван от колаген веднага след това.

7. Грижи се за миглите и веждите си

Бекъм публикува снимка в Instagram, на която миглите ѝ са толкова дълги, че стигат до веждите. Някои последователи предположиха, че това са изкуствени мигли, но е напълно възможно да са естествени. Веднъж тя спомена, че използва серум за растеж на миглите, който нанася и върху веждите си.

8. Тя използва своя характерна техника за гримиране

Бекъм сподели няколко трика за грим с онлайн феновете си. В един от тях тя нанася очна линия с млечен цвят по линията на долните мигли. Едва след това преминава към спирала и сенки, за да създаде характерния си опушен грим за очи. Тази техника ѝ помага да изглежда по-отпочинала и ярка, като неутрализира зачервяването на очите ѝ. Бекъм споделя, че използва тази техника независимо дали отива на светско събитие или на вечеря с приятели.

9. Обожава нюд червилата

Бекъм използва молив за устни, за да направи устните си добре дефинирани и плътни, заедно с червило в нюд нюанси. А наскоро тя стана фен и на гланца за устни. Тя смята, че лъскавите устни изглеждат по-модерни, освен това гланцът овлажнява устните дори по-добре от балсама за устни.

10. Топлата вана и добрият сън ѝ помагат да се чувства добре

Според Бекъм, топлата вана ѝ помага да се отпусне и тя също обича да я обгражда със свещи. Освен това вярва, че здравият сън и намаленото време пред екрана са ключови за нейното здраве.

11. Знае как да се бори с подпухналостта под очите си

Виктория пие много вода и обича пачовете за очи, които ѝ помагат в борбата с подпухналостта. Тя също има лайфхак, за да направи лицето си по-малко подпухнало: потапя лицето си в купа с ледена вода или взема няколко кубчета лед и ги прокарва по лицето си.

12. Носи дрехи, които ѝ отиват, дори и да са демоде

Бекъм е вярна на стила си. Например, тя често носи широки панталони и големи слънчеви очила. И ги носеше дори когато не се смятаха за модерни.

13. Предпочита семпли визии с ярки акценти

Нейният стил обикновено е семпъл и е малко вероятно да видите дива комбинация от текстури, цветове или щампи в нейните тоалети. Но тя често използва ярки, цветни аксесоари или обувки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay