Няколко неща, които не бива да правите сутрин

Спрете ги още сега!

Няколко неща, които не бива да правите сутрин

Всеки има вредни навици, от които е трудно да се отучи. Има някои неща, които сме свикнали да правим сутрин, но те изобщо не са полезни за нас..

Оставяте алармата да звъни по няколко пъти - Да, разбираемо е, защото искате да си откраднете, колкото се може повече сън. Това обаче ни стресира и организмът не може да се подготви за задачите, които го чакат през деня. Затова не оставяйте алармата да звъни до последно, когато вече нямате накъде да мърдате и трябва насилствено да станете. По-добре да станете доброволно.

Ровите се в социалните мрежи от рано сутринта - Първата Ви работа, когато се събудите, е да проверите профилите си в социалните мрежи, да видите дали имате съобщения, харесвания, или кой какво е споделил. Това обаче е много вредно за мозъка Ви. Той още не се е събудил. Още не сте закусили, а го товарите с толкова безполезна информация. Това може да допринесе за Вашето лошо настроение през деня.

Ядете много сладко и солено от сутринта - Не го правете! По този начин можете да си докарате само лошо настроение, неразположение на тялото и излишни килограми. А не ги искате, нали?

Започнете деня си здравословно, за да се чувствате по фантастичен начин през деня.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay