Лия от Ергенът: "Маги е в ролята на майка, Мария е изкусителка"

Лия от Ергенът: "Маги е в ролята на майка, Мария е изкусителка"

"Нашият сезон ми напомняше на турски сериал, докато този повече прилича на риалити от типа на "Kardashians", сподели Лия от сезон 2 на "Ергенът".

Тя смята, че в настоящия сезон на формата определено виждаме повече драма, която е ориентирана около това коя е по-влюбена в Алек. Лия признава, че отношението на ерген №3 към момичетата е много по-интересно от това на Евгени в предходния сезон.

В тазгодишното издаение на предаването често се засяга темата за възрастта на жената, нейния биологчен часовник и раждането на деца. Самият Алек заяви, че си мечате за голямо семейство, а сюжетната линия на предаването се завъртя около разделянето на участничките на два лагера - млади и зрели.

Неведнъж темата се коментира и от участничките във формата, част от които смятат, че жените на възраст 30+ "гонят последния влак", за да се обвържат и да създадат семейство.

"Не съм съгласна, че след 35 животът свършва. Не е нормално постоянно жените да бъдат натискани да раждат. От друга страна, на запад се промотира това никога да нямаш деца. Всчко това е превърнато в драма, вместо да се даде полезна информация", смята Лия.

При създаването на поколение отговорност носят и двамата партньори - важни са изборите, които искат да направят, но и реалните възможности, които имат.

Но нека да се върнем на любовта? Какво накара Лия да се влюби и рязк да промени нагласата си от "никога няма да имам деца"  на "искам да стана майка"?

"Не е просто любовта. с никой от предишните ми партньори не съм си помисляла за деца. Според мен тук играе роля сигурността. Тя е необходима на жените, за да пискат деца", споделя тя.

Какво още си казахме за тношенията между мъжа и жената? Как Лия коментира поведението на участничките в "Ергенът"? Коя е изкустителката във фромата и коя е най-искрена? Какво казва езикът на тялото? Гледайте и ще разберете!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay