Минаваме през ада със Сидни Суини и „Непорочна“ от 22 март само в кината

Не всяка намеса е божествена

Минаваме през ада със Сидни Суини и „Непорочна“ от 22 март само в кината

Предстои ни да преосмислим всичко, в което вярваме, защото от 22 март се отправяме на зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика с Непорочна. Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата млада звезда Сидни Суини, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях. 

Непорочна ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...

Трейлърът на Непорочна подготвя публиката именно за това – едно мрачно и извратено пътуване в свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда. 

Режисьор на Непорочна е Майкъл Мохан (The Voyeurs), сценарият е на Андрю Лобъл, а продуценти са Дейвид Бернард, Сидни Суини, Джонатан Давино, Теди Шуорцман, Майкъл Хаймлер. В ролите са Сидни Суини, Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели и др. 

Минаваме през ада с Непорочна от 22 март само в кината.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay