Ще има ли „Дневниците на принцесата 3“?

Измина доста повече от година, откакто за първи път се появи новината, че Disney работи по "Дневниците на принцесата 3". Ан Хатауей не може да разкрие никакви подробности, но тя увери феновете в скорошно интервю за списание V, че развитието на работата по продължението е в ход.

"Ние сме на добро място. Това е всичко, което мога да кажа. Все още няма нищо за обявяване. Но ние сме на добро място", споделя тя.

Още през октомври 2022 г. тя каза пред Entertainment Tonight, че се "дърпа за" трети филм "Дневниците на принцесата".

"Ако има някакъв начин да се включи Джули Андрюс, мисля, че ще го направим. Щяхме да отидем там, където тя се намира, да поставим зелен екран зад нея и просто да се случи", коментира тя тогава.

Хатауей ще се завърне като обикновената кралска жена Миа Термополис в "Дневниците на принцесата 3". Изглежда, че това е продължението, от което тя най-много се интересува, тъй като не вижда осъществим начин да върне към живота още една от нейните популярни класики "Дяволът носи Прада".

"Вероятно не. Всички се обичаме и ако някой можеше да измисли начин да го направи, мисля, че всички ще сме луди да не го направим. Но сега има огромна разлика в света с технологиите и едно от нещата в тази конкретна история е, че става дума за производството на физически обект. Сега с толкова много дигитално, просто би било много различно.", казва Хатауей за "Дяволът носи Прада".




0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay