Бритни Спиърс бе ударена в лицето от охраната на известен баскетболист (СНИМКИ)

Твърди се, че Бритни Спиърс е била нападната в сряда вечерта във Вегас, след като охраната на звездата от НБА Виктор Уембаняма я е ударил с ръка в лицето и тя е подала доклад в полицията, твърди TMZ.

Инцидентът е станал в ресторант Catch в хотел АРИА около 20:30 часа, когато Бритни, заедно със съпруга си Сам Асгари и още двама отиват в ресторанта за вечеря.

Според TMZ, докато влизат в ресторанта, Бритни забелязва Виктор. Тя отива при него, за да го попита дали могат да се снимат заедно, след което го потупва по гърба. Директорът по сигурността на отбора на Виктор моментално я блъска с гръб, след което тя пада на земята, а очилата ѝ изхвърчат.

Бритни се успокоява и отива до масата си. Човекът от охраната отива до масата и се извинява. Той твърди че, когато я е ударил, не е знаел коя е тя.

Появиха се снимки на Бритни Спиърс със суперзвездата на НБА Виктор Уембаняма - мигове преди тя да бъде ударена в лицето от неговата охрана . 

На снимките поп звездата, заедно със съпруга си Сам Асгари, може да се види как се приближава отзад към баскетболиста на Сан Антонио Спърс, докато пристигат в ресторант Catch в ARIA Resort & Casino в Лас Вегас в сряда.

Друг кадър показва Уембаняма да се разхожда с охранителя, обвинен в нападението на Спиърс.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay