Кралски експерт: "Хари и Меган ще се разведат до 5-10 години"

Връзката на принц Хари и Меган Маркъл се  инспектира под лупа от т самото начало. Въпреки това, само три години след като  херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха  като старши членове на кралското семейство и се преместиха в Калифорния, слуховете, че бракът им е на косъм, станаха все по-достоверни. 

"Те се опитват да разберат какво ги е ударило. Хари не се вписва в света на Меган в Тинселтаун", споделя анонимен източник пред  RadarOnline  в средата на юли. Малко след това друг източник издаде на Page Six  , че докладът не е верен. Но докато двойката може да се справя добре сега, друг кралски коментатор не смята, че двамата ще издържат още дълго време.

По време на сегмент на TalkTV, Кинси Скофийлд прогнозира, че Хари и Меган няма да бъдат заедно след още едно десетилетие. 

"Разделят ли се? Не. Всички, с които говоря, казват, че виждат това да се случи в рамките на 5-10 години", обяснява тя. 

Скофийлд допълва, че е разговаряла с няколко души и че консенсусът е, че херцогът и херцогинята просто не могат да издържат. Експертът добавя някои доста смели твърдения за Хари - и защо изглежда, че съпругата му няма да остане наоколо.

На Меган Маркъл може да ѝ писне от принц Хари?

Кинси Скофийлд допълва, че е говорила с приятел на Бил Симънс – изпълнителният директор на Spotify, който нарече Хари и Меган "измамници" след края на сделката им с услугата за стрийминг, който казва, че Хари не е искал да работи, а да седи и пуши по цял ден. Предполага се, че това са знаците, че амбициозната херцогиня на Съсекс може да сложи край на брака си. И Скофийлд не е единственият човек, който изглежда признава несъответствията в брака на Хари и Меган.

В светлината на слуховете, кралският експерт Кейти Никол споделя мнението си въз основа на личния си опит с двойката. В интервю за Entertainment Tonight Никол отбеляза, че Хари и Меган остават близки и имат искра между тях, която винаги ѝ се е струвала много автентична. Въпреки това, тя знае, че пътят не е бил лесен, главно поради враждата на Хари със семейството му и последиците от мемоарите му "Spare". Книгата е "оставила лош вкус в устата на хората. Това допълнително го отчуждило от приятелите и семейството му и тя смята, че неизбежно ги е натоварило. Въпреки това Никол не ги вижда заедно още дълго време.

Бивш приятел твърди, че това е прекалено голям залък за устана на Меган

Бивш приятел на Меган Маркъл казва, че херцогинята на Съсекс не е имала голямо желание да се примири с по-трудните аспекти на кралското семейство.

"Тя не искаше да полага тежката работа в отварянето на болници и да изпълнява всички роли, които кралските особи изпълняват", казва Лизи Кънди пред Mirror"Не е лесно, не е бляскаво, не е като на червения килим."

За съжаление на херцогинята, тази бляскава визия просто никога не се материализира и сега Кънди вярва, че неработещата кралска особа може да живее със съжаление. "Мисля, че Меган смяташе, че ще бъде най-доброто куче, звезда на шоуто и принцеса Кейт винаги щеше да има тази роля", каза тя.

Кънди, която се запознава с Меган на благотворително събитие, казва, че изобщо не е шокирана от слуховете за развод, които витаят около двойката. 

"Всички видяхме, че надписът беше на стената", коментира Кънди. "Много различно е, когато си принцеса знаменитост, отколкото да си кралска принцеса и честно казано, Меган просто не беше подходяща за тази работа."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay