Jenite тестват: Ролер за лице

Jenite тестват: Ролер за лице

Да, знаем, че този "тренд” малко отшумя и отдавна трябваше да сме го тествали, но какво пък, по-добре късно, отколкото никога са казали хората. А в този случай това правило важи с пълна сила! 

Алекс (28 г.) - суха и чувствителна кожа

Подходих меко казано скептично към тази "джаджа”, която уж изглажда фините линии и прави какви ли не други вълшебствa с кожата на лицето.

Казах си, че ще му дам месец време, за да видя има ли наистина някакъв ефект. Включих го във вечерната си рутина веднага след като го купих. Цената беше около 17 лв., което според мен не е висока цена за такъв продукт. Взех го в розов цвят с rose gold детайли. Все пак ако е, да е… #Trendy ли сме или?

Не съм го поставяла в хладилника за по-силен охлаждащ ефект, но аз го ползвах единствено вечер. Изплаквах с ледена вода и подсушавах преди употреба. Използвах и двата му края - по-малкия за серума за под очите, а по-големия за серума за лице.

Jenite тестват: Ролер за лице

Това, което забелязах веднага е, че на продуктите им трябва малко повече време, за да попият, но това е чудесно, защото без ролера попива бързо, но голяма част от количеството отива по пръстите на ръцете ми. Твърдението ми се доказа след няколко дни, когато вече осезаемо започнах да усещам кожата ми все по-хидратирана и свежа. Зачудих се дали няма друга причина, но не бях направила никакви промени в грижата за кожата на лицето освен използването на ролера за лице.

Трябва да призная, че ритуалът направи рутината ми вечер по-забавна и интересна и ме стимулира да не пропускам нито една стъпка от нея. 

Някои дами твърдят, че с помощта на студен ролер (от хладилника) успяват да направят порите по-малки и незабележими, но аз лично усетих ефект само върху хидратацията, заради по-доброто абсорбиране на серума. 

Продължавам да го използвам и със сигурност няма да преустановя тази практика, защото усещането е приятно, рутината - забавна, чувствам се като че ли създавам свое домашно 5-минутно СПА и усещам кожата си по-хидратирана и здрава. 

Ще се радвам да споделите с мен вашите трикове и методи, а защо не и любими продукти, с които хидратирате кожата на лицето си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay