Кашмирена колекция от Клаудия Шифър

Красавицата не спира да вълнува света на модата

Кашмирена колекция от Клаудия Шифър

По света има много красиви жени. Някои от тях са модели. Но само няколко от дамите, посветили живота си на модата, остават завинаги в историята със своите имена.

 

Клаудия Шифър е супермодел. Това го знае всяко хлапе. Тя е пример за женственост и грация. Превъплъщение. И амбиция. Красавицата е родена на 25 август 1970 в Германия. А нейната кариера на модел е знакова за цяла една епоха в света на дизайнерските дрехи и ревютата по подиумите.

 

Тя е много други неща. Има серия бижута на свое име и собствена козметична линия. Едва ли има дама, която не знае за нейните диети и физически упражнения, събрани в 4 диска с упражнения "Claudia Schiffer Perfectly Fit”. Да не говорим за всички корици на списания и световноизвестни марки, на която е била лице.

 

Сега Клаудия продължава своя принос за модата. По време на седмицата на модата в Париж, бившият вече модел представи своята кашмирена колекция. Жилетки, пуловери, рокли – до една шикозни и удобни. Дрехите са създадени с помощта на немската фирма Iris Von Arnim, която се занимава с плетива.

 

Прогнозата за времето напоследък е уклончива, а климатът ни все повече се променя. Вали, после се поставят температурни рекорди – и минимални, и максимални. Затова не е зле да имаме под ръка връхна дреха. Харесахме предложенията на немската хубавица, защото са изключително елегантни. Сивата рокля от снимката със сигурност ще ни накара да се почувстваме уютно, дори когато въздухът стане хладен. Тя струва 465 евро, а останалата колекция се предлага в диапазон от 345 до 765 евро. За съжаление, ще трябва да "отскочите" до Франция, ако искате да се сдобиете с някоя от прекрасните дрехи, направени от Клаудия.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.07.2011|11:52
http://www.pinks.bg/post/view/article/id/259-Да+или+не?+Клаудия+Шифър,+дизайнерката Тук можете да видите част от моделите ѝ. На мен лично много ми харесаха, стилни са, а и аз много обичам топли кашмирени дрехи за студените есенни и зимни дни!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay