Няма да съдят Риана

Постигнато е споразумение за неизвестна сума

Риана успя да се размине с огромен финансов разход, научаваме от Glamour. Преди няколко месеца известният фотограф Дейвид Лашапел заведе иск срещу нея в съда. Причината беше, че според провокативния творец, певицата е плагиатствала негови идеи за видеото си към песента "S&M". Той смята, че в клипа са откраднати 8 идеи от негови картини: "цялостна концепция, композиция, атмосфера, тоналност, настроение, тематика, цветове, декор, тоалети и осветление". Екстравагантният фотограф бе подал иск за 1 милион долара обезщетение.

Става ясно обаче, че двамата артисти са постигнали споразумение за неизвестна сума пари. "Дейвид е доволен от уреждането", заяви неговата говорителка.

Тази година е късметлийска за Риана. Беше обявена за най-секси дама на годината, съвместното ѝ парче с Келвин Харис постави уникален рекорд в официалната британска класация, а освен всичко друго, певицата се превърна в новото лице на Armani.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.10.2011|16:04
Грешката в случая не е на Риана, а на хората от екипа й, които са й пробутали идеите във видеото за свои. Мадона е рекордьор по подобни искове, дори доколкото си спомням имаше такъв за видеоклипа й „Нollywood“, който бил заимстван пак от някакви фотографии. Но Лашапел е име и подобно нещо едва ли би могло да остане незабелязано.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay