"Bropper"- най-горещият цвят за коса за есента

"Bropper"- най-горещият цвят за коса за есента
Instagram

Подобно на matcha lattes и Dyson Airwrap, най-страхотната нова тенденция за коса за сезона е печеливша комбинация от две отделни неща. Ако търсите смел нов есенен цвят на косата, позволете ни да ви представим "bropper".

Не е тайна, че червената коса доминира през последните две години, като всеки от Меган Фокс до Лили Джеймс, Кендъл Дженър и Сиара носи този вид. Но докато навлизаме в есента, този жив нюанс получава уютна актуализация. Както се вижда от звезди като Линдзи Лоън и Келани, косата bropper е по-тъмна, което я прави идеална за мрачния сезон, който наближава.

Продължете да четете, за да научите повече за тази есенна тенденция:

Какво представлява тази тенденция?

Както може би сте заключили от името, нюансът съчетава кафяво и медно, което го прави чудесен междинен цвят за естествени брюнетки, които искат да променят нещата, без да бъде супер драматично. Bropper смесва естествени кафяви основни тонове със златно и червено. Това неутрализира нежелания оранжев елемент в повечето медни бои и създава по-мек ефект, вместо крещящ оранжев тон.

Природата на цвета го прави лесен за постигане върху естествено кафява основа, но това не е изискване, за да получите външния вид — просто ще трябва да положите малко повече усилия, за да го постигнете, ако имате естествено руса или черна коса. 

Как се поддържа косата Bropper у дома?

Въпреки че червените цветове на косата не са толкова темпераментни като русите, все пак ще искате да сте сигурни, че се грижите правилно за новата си коса. Качественият шампоан и балсам са толкова важни... Като изберете грешния продукт, може да премахнете цвета. Колкото повече стъпки предприемете, за да защитите цвета си, толкова по-дълго ще издържи. 

Използването на топлинна защита при оформяне с преси и сешоари също е от решаващо значение. Това създава бариера между косата ви и топлината. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay