C-образната прическа е най-новият стил, който се завръща от 90-те

По-рано тази година тенденциите в прическите, вдъхновени от животните получиха своя момент - от етажиране в стил "октопод" до прическа "медуза". Но напоследък подстригванията, вдъхновени от букви от азбуката, превзеха емисиите ни в социалните медии. Подстригването в U-образна форма стана популярно при тези, които искат да създадат илюзията за по-плътна коса. А сега C-формата е всичко, за което чуваме през последните няколко седмици.

Въпреки че технически стилът не е нищо ново, той получи нов живот благодарение на манията на всички да върнат всичко от 90-те. Ако сте любопитни да научите повече за С-образните прически, продължавайте да четете, за да научите какво точно представляват те и как да и оформите и поддържате.

Какво представлява?

С-образната прическа получава името си от начина, по който рамкиращите лицето слоеве са оформени във формата на "С". Слоевете обикновено започват от дължината на брадичката и се извиват навътре. Това е универсален стил, който подхожда на почти всеки. Тя е особено подходяща за хора с гъста коса – защото премахва тежестта и обема. Ако имате къса или фина коса, подстригването придава текстура и обем на косата и всъщност има способността да я накара да изглежда по-дълга благодарение на начина, по който пада.

Що се отнася до поддръжката, този стил е толкова лесен за поддръжка, колкото и да се направи. За разлика от пикси стила или по-късата прическа, тази визия не изисква толкова чести посещения на фризьорския салон. "С-образната прическа ще задържи формата си, докато косата расте, така че е препоръчително да ходите на всеки три месеца.

Как да я оформите?

Ако наскоро сте подстригали косата си в C-образна форма, но не сте сигурни как да я оформите, всъщност е доста лесно. Най-емблематичните прически в този стил идват от 90-те – помислете за Дженифър Анистън в "Приятели". Така че най-добрият начин за оформяне е просто издухване със сешоар. Започнете с продукт за обем, за да придадете плътност на косата, преди да използвате голяма кръгла четка, за да изсушите със сешоар и да извиете всички части от косата към лицето си. Използвайте лак за коса с мека фиксация, за да задържите прическата на място.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Пенка Иванова 10.01.2024|08:56
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството----- https://e.vg/clean
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay