Прическата на кокетката е новият тренд, превзел социалните мрежи

Наред с тренда "мафиотска съпруга", социалните мрежи са превзети и от още една тенденция: красотата на кокетката.

Характеризирана с ефирна, свръхженствена визия, красотата на кокетката се състои от подтенденции като нокти с панделкарозов руж и момичешки стил на обличане. Перфектно допълнеие към тези стилове и прическата на кокетката.

Девин Тот, фризьор казва пред POPSUGAR, че е новто течение е "преувеличено и олицетворява хиперфеминизъм". Помислете: перлени аксесоари, панделки за коса и плитки. За да ви помогне да разберете по-добре тенденцията, Тот обяснява как точно можете да пресъздадете кокетните прически.

Какво е кокетна пическа?

В същия дух като грима и ноктите, кокетната прическа включва максимализъм и обикновено се състои от смели аксесоари. "Силно повлияни от успеха на "Барби", ще откриете, че използваните аксесоари често са розови. "Пастелните цветове също са в тенденция от дълго време", казва Тот. С развиването на този тренд може да започнете да виждате по-голяма гама от нежни, женствени цветове като люляк, бебешко синьо и праскова.

Не само сте принудени да си правите коси опашки, когато става дума за тази тенденция, но идеята е аксесоарите като панделки и ленти да се виждат от далеч.

Ето ви и малко вдъхновение:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay