Цвят "медна каубойка" е новият тренд за есента

Черпейки вдъхновение от рустикалните, но живи нюанси, напомнящи за американския югозапад, тенденцията "медна каубойка" включва огнени тонове на мед, щрихи от наситен карамел и създаващи дълбочина фини наситени нюанси на кафяво. Те се комбинират, създавайки истинска есенна магия. Представете си, че топлината на залеза в пустинята се среща с грапавия чар на износени, кафяви кожени ботуши. Известни личности, които вече изпробват стила, включват Райли Киоу, Фийби Дайневор, Емили Ратайковски и Криси Тейгън.

Гъвкавостта на този цвят е всъщност това, което го прави толкова предпочитан.

Как да го постигнете?

Колористът Мелиса Дуайър казва, че това, което прави тази тенденция толкова интересна, е, че наистина няма универсален подход, когато става въпрос за правилното ѝ оформяне. "Зависи от естествения тон на всеки човек", казва тя. "Ако сте били с руса коса, щяхме да направим различна формула за васще се нуждаете от различна формула. Ако имате кестеняви тонове, може да ви е по-лесно да преминете към новия нюанс."

С други думи, всяко боядисване е уникален процес за всяка "каубойка", брюнетка или блондинка. Резултатът и за двете е сложен и текстуриран, извеждайки по-топлите черти на брюнетките и по-студените тонове и нюанси на блондинките. За тези с кафява коса ще е по-лесно да постигнат меден тон, отколкото за блондинките.

Как да поддържаме цвета?

"Това е цвят, който изисква голяма поддръжка, която налага посещение на салона на всеки три седмици. Това ще помогне на цвета да не избледнее", казва Дуайър. "Не искате новата ви прическа да пожълтее."

Разббира се, трябва да заложите и на шампоан, който е предназначен за боядисана коса. По този начин ще съхраните тона за по-дълго време.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay