Мила, но без тялото си на балерина

Чаровната Кунис си е върнала 10-те килограма, които беше стопила за "Черен лебед"

Мила, но без тялото си на балерина

Мила Кунис е прекрасна. Вече неколкократно споделяхме с вас, че я смятаме за много по-привлекателна от Тулиса, която оглави класацията на FHM за най-секси жени на планетата. И със сигурност няма да си променим мнението само, защото Мила е качила няколко килца напоследък.

Новината ни заинтригува по-скоро заради факта, че за пореден път се убедихме в невероятните способности на човешкото тяло. Да променя формите си според своите собствени правила. Да си отмъщава, когато опитваме да му се месим в работата.

Кадърът с по-заоблените форми на Мила е направен на снимачната площадка на "Blood Ties" - трилър на френския режисьор Гийом Кане, който ще се появи на екран през 2013. Очевидно, за разлика от ролята на балерина в "Черен лебед", превъплъщението на актрисата в очакваната напрегната лента не изисква от нея твърде стройна фигура.

Разбира се, в никакъв случай не можем да кажем, че сега е дебела. Но определено има разлика с фините форми, които ни показваше след епичното си отслабване преди 2 години. За партньорството си със слабичката Натали Портман, Мила беше стопила 10 килограма от и без това мъничката си фигура - 162 сантиметра. Ето и тогавашният ѝ коментар за сп. Glamour:

"Обожавам храната. Но когато хората казват: "Не мога да сваля килограми" - не, не, не - можете! Тялото ви може да направи всичко, стига да го искате."

"Не мисля, че някога съм осъзнавала напълно на какво е способно човешкото тяло" - допълни тогава актрисата. А сега за втори път прави подобно откритие: "Когато си възвърнах килограмите, те се озоваха на съвсем различни места" - сподели наскоро Кунис в интервю с Harper's Bazaar. 

А според вас? Как най-много харесвате фигурата на сексапилното миньонче? 

67 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 19.06.2012|15:31
Според мен пак си е красива. Чудо голямо,че си е върнала килцата-човешко е! :)
3
Не е посочен 04.06.2012|11:13
е, пак изглежда добре
2
Не е посочен 04.06.2012|09:40
Човешко е, самата Натали за този филм бе вегитирала единствено на кафе и витамини.
1
Не е посочен 04.06.2012|09:03
пак си е много красива
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay