2021: Годишен хороскоп за Близнаци

2021: Годишен хороскоп за Близнаци

Близнаци е третият астрологичен знак в Зодиака. Започва на 22 май и завършва на 21 юни. Близнаците са въздушен, двоен, интелектуален знак, който се управлява от Меркурий.

Хората Близнаци притежават впечатляващ интелектуален капацитет, лекота на общуване и се оказват много умели в общуването.

2021 година щастлива ли ще бъде за Близнаци?

2021 г. е щастлива година, която носи щастлив семеен живот, упорит подход към всички цели и мечти и необходимостта от професионално развитие.

Кои месеци и дни ще бъдат късметлийски за Близнаци през 2021 г.?

Честно казано, това няма да е лека година, но ще донесе много удовлетворение на Близнаците, а август и септември са най-добрите месеци за успех във финализирането на всичко, което планирате да направите. През 2021 г. любопитството ще ви позволи да намерите възможност за кариера, която никога досега не сте обмисляли, която ще ви стимулира интелектуално.

Меркурий ще бъде ретрограден между 29 май - 22 юни и планетите ви съветват да избягвате нови запознанства, да ги разглеждате много внимателно, като обръщате внимание на всичко. Необвързаните Близнаци ще срещнат любовта по време на пътуване. Докато пътувате, ще срещнете някой специален човек или ще погледнете партньора си в нова светлина, ако имате партньор. 

Лични възможности за Близнаци: Венера ще предостави много възможности през 2021 г. Венера управлява парите, любовта, връзките, а също и това, което най-много цените и тъй като това са основни части от живота, те могат да бъдат подобрени през тази година. 

Пари

Някои от решенията, които взимате от април до юни, ще определят дали живеете в рамките на бюджета си или прекалявате с харченето. 

Вашите финанси имат нужда от регулиране и това трябва да се случи през тази година. 

Любов

Ще сключват ли брак Близнаците през 2021г.?

Вие сте по-решени от всякога да надградите дългосрочните си отношения с човека, когото обичате. Въпреки че сте преминали през възходи и падения в любовните си отношения, ще се уверите, че няма да срещнете стресови ситуации и всичко ще бъде като по мед и масло. Май и юли са най-добрите месеци за брак.

Ще открият ли Близнаците любовта през 2021г.? 

Необвързаните Близнаци ще са склонни да флиртуват наляво и надясно. Скоро в живота на тези Близнаци ще се появи специален човек. 

Кариера

Ще започнат ли Близнаците нова работа през 2021г.? 

Финансовото състояние е белязано от множество възможности. През март 2021 г. ще имате възможност за промени в кариерата. Сътрудничеството също се подобрява от септември. Венера може да участва тук само ако търсите по-високи заплати и ви бъде отказано, тогава промяна може да настъпи през май и юни.

Родените между 21 и 28 май ще променят изцяло сферата на работата си. А родените между 1 и 7 е добре да търсят работа в творчески области. 

Здраве

Близнаците, родени през юни, имат слабо място и това е гърлото. Обръщайте внимание на здравето си, за да не си създадете проблеми. 

За тези, които страдат от дихателни заболявания, 10 август до 2 септември 2021 г. е време, в което може да се наложи да потърсите лечение.

Какво трябва да ядат Близнаците през 2021 г.?

Какво трябва да ядат Близнаците: сливи, портокали, грейпфрут, грозде, малина, ябълки, салата, карфиол, спанак, моркови, целина, зелен фасул, домати, кисело мляко, бадеми, чесън и джинджифил.

Избягвайте: кафе, кореноплодни зеленчуци (картофи, репички), плесенясали храни и рафинирани сладкиши.

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината? 

Януари

Имате няколко много свежи и уникални идеи по отношение на вашата кариера и житейски амбиции. Някои хора могат да нарекат тези нови концепции странни, но това не ви се случва за първи път. По пътя към постигането на тази цел може да получите неочаквана помощ по пътя. Тази помощ най-вероятно ще дойде от някой по-възрастен от вас. 

Февруари

Началото на месеца е доста спокойно и лесно. Няма да имате желание за особено много неща. След това вероятно ще бъдете много напористи и динамични. През този месец няма да разбирате хората и съответно няма да имате желание за много социални контакти. 

Март

През този месец няма да ви се случват особено много неща, затова ще се занимавате с глупости. Ще бъдете особено очарователни, така че може би е подходящо време да се помирите с всички онези хора, които сте ядосали наскоро.

Предсказания за мъжете Близнаци:

Трябва добре да преценявате ситуациите, но най-добрият избор винаги е да бъдете себе си. По-креативни сте от преди и се чувствате много по-добре. Изпълнени сте с ентусиазъм през тази година, което е страхотно.

През цялата година ще се съмнявате в избора си, но когато му дойде времето, ще бъдете уверени.

В любовта дори половинката ви ще забележи промяната ви, което в крайна сметка ще я накара да се замисли за бъдещето на връзката ви.

Предсказания за жените Близнаци: 

Агресивни сте с тези, които не са съгласни с вас, което не е ваш навик!

Психически уязвими, финансовото ви състояние ви кара да се тревожите. Нуждаете се от моралната подкрепа на вашето семейство. Трябва да избягвате да пропускате възможностите, които ви се отдават през 2021 г.

В романтичен план ще намерите рамо, което да ви подкрепи, това на вашия партньор, който ще бъде там, за да ви успокои. Ако сте необвързани, ще се двоумите между тичането след загубена любов или забравянето на всичко и търсенето на половинката си.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/gemini/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay