5 знака, че трябва да се разделите незабавно

Прекратете връзката, преди да е станало прекалено късно

5 знака, че трябва да се разделите незабавно

1.  Ако тези 5 неща са налице, време е да продължите напред с живота си. 

1.Начина ви на живот не е в синхрон

Например ако вие обичате да пътувате, да откривате нови места и животът ви да е динамичен и интерес, а той предпочита да седи по цял ден на дивана и да гледа филми, не си правете илюзии, че нещата ще се променят. Няма. И по-добре сложете края на тази връзка. Еднаквото мислене е най-важния ключ към успешна връзка.

2. Не се отделя от вас

Повечето жени смятат, че щом мъжа иска винаги да е с тях и да правят всичко заедно, той е много привързан и това е много романтично. Е, няма нищо романтично в това да навлиза в личното ви пространство. Повечето такива връзки завършват с изоставени приятели, зарязано хоби, пренебрегнато семейство.

3.Иска ви се да е малко по-мотивиран

Ако усещате, че се дразните на неговото бездействие и мързел, по-добре сложете края. Ако единия човек във връзката е много мотивиран и работи здраво, за да постигне целите си, а другият не полага никакви усилия за бъдещето, нещата просто не се получават. Сложете край на тази връзка и ще имате възможността да срещнете човек, който е мотивиран, точно като вас.

4.Говори повече, отколкото действа

Казва ви, че би направил всичко за вас, но когато трябва да ви помогне с местенето на мебелите или сте зверски настинали и имате нужда някой да приготви гореща супа, него го няма. Не ви трябва човек, който държи на вас само на думи. Заслужавате да имате мъж до себе си, който държи на думата си.

5.Няма химия между вас

Добрият секс и химията са две различни неща. Обикновено с напредването на връзката, сексът става по-добър,  но химията изчезва. Ако това се случи, няма смисъл да се чудите, намерете човек, който ви привлича. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay