9 правила на истинската жена

А Вие спазвате ли ги?

9 правила на истинската жена

Всяка себеуважаваща се дама има едни неписани правила, които спазва. Все пак трябва да отстояваме името Жена. Ето и кои са те.

1. Истинската жена никога не гони щастието - Да, защото то гони нея. Тя никога не би си позволила да се моли на някого, или да го преследва. Другите сами би трябвало да виждат колко очарователна е тя и да я молят за нейното внимание.

2. Настоящият момент е най-важен от всичко - Рабира се, тя има планове, мечти, надежди, но главното е, че оценява настоящето и не чака да й се случи нещо, за да започне да живее. Просто осъзнава, че е глупаво!

3. Да бъдеш истинска жена е привилегия и тя много добре знае това! - Тя оценява факта, че е жена и се гордее с това. И го показва постоянно - както чрез поведението и маниерите си, така и чрез женственото си облекло, подчертаващо най-доброто от визията й. 

4. Тя спазва свое темпо-  Тя е тази, която задава темпото, а не оставя животът да я ръководи за носа!

5. Успява да сбъдне всичките си желания - Тя знае какво да направи, за да го постигне и работи над това! Всички нейни постъпки са целенасочени!

6. Тя поставя себе си на първо място! - Не, тя не е егоист, но знае, че , ако тя не се интересува от себе си, то едва ли някой друг би го направил. Затова цени свободата си и личното си пространство!

7.Тя никога не казва "Да", ако сърцето й казва "Не" - Тя се вслушва във вътрешното си Аз и му се доверява изцяло.

8.Тя не се води по нормите на обществото -Това е така, защото тя има свои създадени норми. Не смята, че на 25 г. трябва да е непременно омъжена и с дете, нито пък, че на 33 г. е прекалено голяма, за да запише висше образование.

9.Тя обича възрастта си! -Тя е достатъчно умна и знае, че времето може и да отминава, но тя е тази, от която зависи дали ще го осмисли и ще постигне това, което иска.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay