Как да изгладите дрехите си, когато нямате ютия? (ВИДЕО)

Хитър начин да се справите с омразните гънки

Как да изгладите дрехите си, когато нямате ютия? (ВИДЕО)

Още от ранна детска възраст майките ни са ни учили, че трябва винаги да обличаме изгладени дрехи, за да изглеждаме представителни. Някои от нас не спазват родителския съвет, но има и такива, които не могат да си помислят да излязат от дома си, без да са идеални в това отношение.

Е, понякога наистина се налага да бъдем в приличен вид, а не да изглеждам така, сякаш току-що сме се надигнали от сладка дрямка или разярена борба на гъделичкане с половинката си. Приличният външен вид е важен за начина, по който изглеждаме в очите на околните. Той може да бъде предвестник на сериозност и внимание към себе си, което от своя страна прави добро впечатление на хората около нас.

Преди години някои дами използваха ютия, за да изправят косите си, тъй като нямат преса за коса. Сега някои дами използват преса за коса, за да изгладят дрехите си, защото нямат ютия. Интересно, нали?

Именно това предлагат от сайта PureWow - алтернативен начин да се отървем от омразните гънки, без да разполагаме с нужния за това уред. Почти всяка дама има арсенал от продукти и уреди, с които се грижи за прическата си. Е, пресата за изправяне на косата може да свърши чудесна работа, когато стане въпрос за гладене.

Колегите от американския сайт са направили видео, в което обясняват как да използваме пресата за гладене. Ефектът е наистина добър, а хрумката е просто страхотна. Вижте за какво става въпрос:



Ако статията ви е харесала и искате да научите още лесни и интересни трикове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay