Предпочитаме секс пред шоколад! Наистина...

Секс или шоколад - какво избираш?

Предпочитаме секс пред шоколад! Наистина...

Ех, тези нови проучвания - дават ни отговорите на какви ли не въпроси. Няма да отречем, че любима тема за дискусии си остава тази за желанията на жените. Според някои, ние сме емоционално зависими от банковата си сметка. Дай ни купища пари и ни гледай широката усмивка, докато ги изхарчим. Но дали наистина това е крайната ни цел, за да бъдем истински удовлетворени?

 

Учените ни отговарят със следното проучване: запитали са определен брой жени за техните предпочитания, ако трябва да изберат между страхотен секс, всяка седмица в продължение на пет години или безплатен шоколад за същия период, то какъв ще е изборът им?  

73% от жените са за страстните удоволствия, срещу 27% за сладкото изкушение.

 

Но когато става дума за пари, резултатите са още по-убедителни. Процентите за дамите, които избират да получават сумата от 1 000 долара седмично са 91%. Останалите явно са категорични шокоманиаци и с лека ръка биха отхвърлили тази сума, в името на любимия шоколад.

 

Проучването обаче не свършва до тук. Изследователите искат да разберат и за какво биха похарчили момичетата не малката сума. Не е учудващ резултатът – отново става дума за суета. Почти всички от тях избират козметичните продукти като първи приоритет в списъка с покупки.

 

Всички тези проценти ни говорят много за женската същност. Естествено не всяка дама желае едни и същи неща, но въпреки това приликата сред мнозинството е очевидна.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay