Сезон на зодия Рак: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Сезон на зодия Рак: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Управляван от Луната, астрологичният аватар на емоциите, Ракът е вечно противоречие. 

Визуално изглежда, че Луната променя външния си вид всеки ден, но спътникът на Земята всъщност е стабилно, надеждно присъствие. Всеки месец той вярно повтаря своя цикъл от фази, докато влачи океанските приливи и отливи по земното кълбо. По същия начин индивидите Рак са драматично засегнати от променящи се настроения и чувства, но в крайна сметка са много стабилни в своята цялост. Ракът може да задържи голямо сътресение в сърцето си, докато външно изглежда незасегнат. Вътрешността на Рака е толкова обширна и изумително сложна, че може никога да не осъзнаете огромността на тяхното разстройство, освен ако не достигнат точка на пречупване.

Ракът има репутация на пазач, което е заслужено: те често са заети да помагат на всички останали да поддържат лодките си на повърхността. Ракът няма да позволи на никого да потъне, освен ако този човек сериозно не възприема реципрочността до такава степен, че заплашва да повали целия флот.

Сезонът на рака е време, в което просто да съществуваме с чувствата си, позволявайки на емоцията да се излее през и върху нас, без да се вкопчваме в страданието, докато преминава. Някои знаци може да се страхуват да се отпуснат и да се почувстват носени по течението, но Ракът вече ни очаква в открития океан. Понякога във водата се крият страшни препятствия, но ние ще се справим успешно с опасностите! Ние сме закотвени към безопасността чрез връзките си помежду си и всички сме тук, носейки се заедно.

Ето какво да очаква всяка зодия през този период:

Везни

Една от основните теми на този сезон е забавянето на напредъка, за да останете потопени в настоящето или дори в миналото. Това може да ви удари по-силно от всеки друг в зодиака. Луната първа четвърт във вашия знак е проста - в квадрат към Слънцето емоциите ви се разтърсват под остър ъгъл спрямо егото ви. След това сте насърчени от планетите на желанието и стремежа, но Луната се противопоставя на променящия живота Плутон, преди да напусне вашия знак за Скорпион.

В средата на юли подгответе сърцето си за пътуване във времето, когато завладеете южния възел на орбитата на Луната. Печелите обиколка с магически училищен автобус през собствената ви житейска история за следващите 18 месеца! Тук става дума за бъдещето, за съдбата, смелостта и движението напред по крайния път на живота ви! Но винаги отсреща лежи Южният възел - това е вашето минало, вашите вече преживени преживявания, нещата, които знаете.

Ако има нещо от миналото ви, което сте потискали, избягвали или просто сте отлагали, за да се справите с него по-късно, задържането на Южния ще в помогне. Всички чувства, които някога сте изпитали - или е трябвало да се случат - от преди? Те все още чакат и сега всички идват за вас наведнъж! 

Скорпион

Почти приключихте с търкалянето в миналото с Южния възел. Не празнувайте до 12 юли, разбира се; не искаме да предизвикваме гнева му. След като Южният възел се раздвижи, ще трябва да се справите с ужаса на неизвестното, но нека не позволяваме това да наруши свободата да размишлявате.

Управителят на вашия знак Плутон се завръща в Козирог, скорошният му дом от 14 години, преди да се приближи на пръсти, за да провери температурата във Водолей. По ирония на съдбата, ретроградното завръщане на планетата джудже към кардиналния земен знак трябва да ви създаде комфортно усещане за познатост, докато Южният възел преминава към Везни.

Благодарение на Луната ще бъдете умели в изразяването на себе си и в контакта със собствената си истина и определено ще се погрижите за отговорностите си! Но късметът ще е лош, желанията ви ще противоречат на интересите ви и капацитетът ви за решаване на проблеми ще бъде нисък. 

Стрелец

Танцът на Луната през вашия знак е емблематичен за целия сезон. Не се наслаждавате и не уважавате правилата. Искате виско и сте решени да го грабнете. Може да сте прекъснати от собствената си интуиция или вместо това да избегнете измамна илюзия; трудно е да се каже кое ще се случи и може дори да не ви интересува особено.

Управителят на вашия знак Юпитер все още е в Телец. Ще останете здраво вкоренени в най-близкия си социален кръг, докато се плискате радостно във водите на лятото на Слънцето този сезон. Танцувайте в сезона на Рака и се веселете.

Козирог

На 3 юли във вашия дом ще има пълнолуние! През този сезон може да се принудите да се облегнете на чувствата си, тъй като спътникът на Земята взаимодейства благоприятно с вашия собствен владетел, амбициозния Сатурн и с Юпитер, носещ богатство.

Сатурн е ретрограден до ноември и междувременно дисциплината е слаба. Опитайте се да приемете нарушаването на реда като възможност да се отпуснете, вместо да се разочаровате напразно. Вашият приятел Плутон също е ретрограден обратно във вашия знак след неотдавнашните си експерименти с Водолей. С Плутон във вашия двор вие сте повече от способни да се справите с големи промени.

Водолей

Вие също държите краката си здраво в мръсотията през този сезон, тъй като вашият управител Уран остава в Телец. Основните вдъхновения се появяват през втората и третата седмица на юли, когато Меркурий, Слънцето и Новолунието достигат до Уран в подкрепящи секстилни аспекти от Рак.

Стабилността, която сте създали, за да култивирате, ще ви служи добре, когато Луната се разхожда през вашия знак през първата седмица на юли и се държи ужасно по време на посещението си. В квадрат с Юпитер и Уран в Телец, след това в опозиция на Венера и Марс във вашия братски знак Лъв, Луната отхвърля лекотата и независимостта. Склонни сте да изстрадате няколко мрачни дни емоционално, но това ще ви помогне, тъй като управителят на знака на сезона ви напуска за Риби.

Риби

Сатурн е ретрограден във вашия знак, но произтичащото от това смущение не ви тревожи по начина, по който може да тревожи земен знак или Овен. Като променлив воден знак на зодиака, Рибите могат да плуват напред-назад в потока на времето, за да гарантират, че всичко в крайна сметка ще бъде направено, дори ако се случва в нетрадиционен ред.

По-притеснителна е ретроградността на вашия управител Нептун, която започва в последните часове на юни. Това обръщане може да попречи на интуицията ви, което затруднява разбирането дали внезапните чувства на сигурност са точни или илюзорни. От сега до декември ще трябва да проверявате решенията си спрямо външни потвърждаващи фактори, за да сте сигурни, че случайно не се подвеждате.

Първа част вижте тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay