Статиите, които най-много Ви развълнуваха в Jenite.bg през 2016 г.

Благодарим Ви, че сте с нас!

Статиите, които най-много Ви развълнуваха в Jenite.bg през 2016 г.

Всички си правим равносметка в края на годината -какво сме постигнали, в кое сме успели, в кое сме се провалили – само така можем да станем по-добри през другата година. Ето защо и ние решихме да си направим равносметка и сме много доволни от резултата. А виновниците сте изцяло Вие. Благодарим Ви, че през всички тези 12 месеца бяхте с нас, четяхте статиите ни, коментирахте и ги харесвахте. Ние го правим за Вас и ще продължаваме да Ви радваме с полезни съвети, лични истории, хитринки за секс, съвети за прически и маникюри и вкусни рецепти и през 2017 г. А сега е време да се обърнем назад, за да видим какво сме свършили. Ето кои са най-четените статии от Вас за всеки месец.

Януари - "Като на кино: Красивата любовна история на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън". Завладяващата история на двамата актьори, която е достойна за романтична комедия, Ви е докоснала през този месец. Можете да си припомните прекрасната им история тук.

Февруари - "Шокиращ експеримент, който доказва, че всяка дъщеря е копие на своята майка!" Всяко момиченце мечтае да стане като майка си и така и се случва. Снимки, които съчетават част от лицето на дъщерята и майката го показват. Припомнете си статията тук.

Март - "Сладко-горчивият живот на всяка майка, представен чрез забавни илюстрации. Всички знаем, че да си майка не е лесно, но както има трудни моменти, така и има такива, които не могат да се сравнят с нищо друго.  Вижте статията тук

Април - "Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?"Проверете тук

Май - "Шокиращите и засрамващи случки, които са изпитали жени по време на раждане" Раждането е най-великото чудо и нормално сте искали да разберете какво може да се случи на една жена, докато ражда. Почетете отново прекрасната статия тук.

Юни - "5 фази, през които преминава сексуалното желание на всяка майка!" Прекрасната статия вижте тук.

Юли - "Майка пресъздава по комичен начин снимките на известните майки." Една жена, която се е подразнила много на звездите,решава да им се подиграе откровено.. и й се получава.За още смях тук.

Август - "Любимата секс поза на мъжете според зодията им" Това е любимата ни и наша статия. Все пак е хубаво човек да е информиран, а ние определено научихме пикантерии, които вече прилагаме на скъпите ни мъже. Ако сте изпуснали, вижте тук.

Септември  "Разликата между привличане и любов". Две неща,които много често се бъркат. Може да се научите да ги различавате  тук.

Октомври -"Как се променят гърдите на една жена през целия ѝ живот." Погледнете статията тук.

Ноември - "35 луди места, на които трябва да правите секс поне веднъж." Не бива да ги изпускате. Припомнете си статията тук.

Декември - "8 неща, които мъжете мразят в позата 69" Нима има такива? Вижте тук.

Още веднъж се прекланяме пред Вас, наши мили читатели. Желаем Ви светли празници и.. не спирайте да четете Jenite.bg. За нас е удоволствие да споделим и празничните, и делничните дни с Вас!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay