Топ 3 аксесоара, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъстват в дамската чанта

Топ 3 аксесоара, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъстват в дамската чанта
Canva

Макар че заглавието го предполага, днес няма да си говорим за мода. Не защото не ни е интересна, но защото понякoга се страхуваме да обуем къса пола, защото ще ни оплюят, че си го търсим. Деколтето е напълно забранено, иначе ще ни нарекат "леки жени". Но това не е всичко - не си и помисляйте да ходите на дискотека или бар - не би мирно седяло, не би чудо видяло, нали? Как може тези жени да се забавляват и да пият - нима искат да станат поредната жертва на сексуално посегателство? Стойте си у дома и нищо лошо няма да ви се случи.

Да, но някои си седят у дома и това се превръща в най-ужасяващия им кошмар - могат да бъдат обиждани, пребивани, рязани и подстригвани. Какво пък толкова - като шава, ще я бръснат. Един истински мъж не може да търпи, че жена му има живот и без него.

Като жени на жени, споделете ни колко пъти сте се страхували да се прибирате по тъмно и сте се оглеждали през рамо, само и само да се уверите, че мъжът, който върви зад вас няма нищо лошо да ви стори! Колко пъти сте държали ключовете си в ръка, за да се защитите, в случай че някой ви нападне? Колко пъти си казахте "Няма да обуя тези високи обувки, защото няма да мога да тичам с тях, ако нещо се случи"? Колко пъти сте се чувствали омърсени от многобройните подсвирквания на улицата, само защото сте решили да си сложите красива рокля?

Мнозина мъже дори и не вярват, но това е всекидневието на всяка една от нас. И не че сме параноични, просто живеем в свят, който е твърде ужасяващ.

И така, нека преминем към тези 3 аксесоара, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъстват в дамската чанта:

1. Електрошок

Тази джаджа ще добави стил към тоалета ви като го подсили и му добави този така модерен "edgy" завършек. Мъжете ще падат след вас - гарантирано!

2. Лютив спрей

Ако все пак си падате по-пикантните визи, то ви предлагаме лютив спрей, който ще накара мъжете, понечили да ви доближат, да плачат, пленени от вашата хубост.

3. Метален бокс

Тук се вдъхновихме от един емблематичен модел чанта, ако не се лъжем, на Versace. Този иначе елегантен аксесоар ви позволява да разбиете всякакви представи за стил, най-вече на онзи, осмелил се да ви доближи по непристоен начин.

***

Не ни разбирайте погрешно - не толерираме насилието, но някои мярки за защита са способни да спасят живот!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay