Факти за прераждането, които ще ви шокират

Факти за прераждането, които ще ви шокират
Canva

Теорията за прераждането, известна още като реинкарнация, е философско и религиозно учение, което предполага, че след смъртта душата на човека се преражда в ново тяло. Този процес се повтаря циклично през различни животи, като душата преминава през различни опити и уроци, преди да достигне духовното си съвършенство или освобождение.

Днес ще ви издадем няколко, меко казано, любопитни детайла за тази теория, които наистина ще ви оставят без думи:

1. Тялото, което е носило душата ви в предишния ви живот е заровено някъде на Земята.

2. Ако се чувствате силно носталгично към определено време или период, така сякаш ви липсва, вероятно това е един от най-хубавите ви животи.

3. Ако сте жена, но се разбирате по-добре с мъже, имате много приятели от силния пол и някак женственото поведение не ви идва от вътре, най-вероятно сте били мъж в предишния си живот.

4. ЮВеряотно си имате любим член на семейството- човек, с когото се чувствате добре и обожавате да прекарвате времето си заедно. Това може да е вашата баба, майка ви, баща ви. В предишния си живот, този човек е бил вашата сродна душа.

5. Ако имате дете, то вероятно вие сте били негово дете в предишния си живот.

6. Кучето или котката, които сте загубили преди години, вероятно се е преродило е сега е някъде близо до вас.

7. Разглеждали ли сте много стари семейни снимки без да имате идея кои точно са тези хора, но изведнъж усещате, че сте силно свързани с някой от хорта на снимката. Това може да вашата пра-пра баба, например. Изпитвате тези чувства, защото вероятно това сте били вие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay