Френската любов или колко е важно да ти е игрив езикът

Да му доставим удоволствие с финес

Френската любов или колко е важно да ти е игрив езикът

Французите са велика нация! Имат нежен и прелестен език, правят превъзходно вино и са страхотни любовници. ( Е, за последното не мога да гарантирам, защото не съм пробвала още, но такива слухове им се носят.) И освен всичко друго са допринесли за човечеството с.. оралната любов, или т.нар. Френска любов. Тя е нежен начин, по който да изразим чувствата си по-експресивно.

Жената не подарява такива ласки, включващи активна игра на езика, на всеки. За да се наведем по-надолу мъжът трябва да е специален. Трябва да е събудил не само дяволите ни, но да е спечелил на своя страна и ангелчетата ни. Иначе казано, една жена решава да прави орална любов на този, който наистина обича.

Как да бъдем по-добри? (за езика говорим)

Едно от най-важните неща е това и двамата да сте отпуснати. Бъдете много нежна, разкопчайте бавно и плавно дънките му и свалете със страст слиповете. Оттам нататък започваме да действаме.

Никога не го оставяйте да свърши прекалено бързо! Измъчвайте го до последно, дразнете го, хапете го по корема, после се връщайте отново на френската част и така, докато го омаломощите и му покажете кой властва в сексуално отношение (Силен пол ли чух? Я пак си помислете!)

Не забравяйте да го пипате по гърдите и цялото тяло, докато сте наведени. Едното не бива да е за сметка на другото. Все пак сме решили да изтощим нашия звяр, че да миряса. Секс, та секс, е, ето!

Говорете му мръснишки думи и го карайте да Ви гали по клитора. Гарантираме мощни, мощни оргазми!

Наслаждавайте се на любовта си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay