5 неща, които могат да накарат един мъж най-накрая да се обвърже

5 неща, които могат да накарат един мъж най-накрая да се обвърже
Pexels

Той е перфектен! Искам да кажа погледни го. Перфектен е!

Той готви, добър е с децата, много ви цени и ви прави щастливи, но има само едно нещо, което ви притеснява повече от всичко друго: той не иска да се обвързва.

Обвързването може за някои хора да бъде много плашещо, вероятно защото не са имали никакъв опит преди или са имали изключително лош опит с любовта като цяло, който ги е накарал да се съмняват в решенията си.

Много хора се провалят във връзкитеГледате го и просто виждате всичко, което искате в живота си, така че кои са нещата, които без съмнение могат да го накарат да се отдаде на вас?

Мисълта, че може да те загуби

Очевидно нещото, което ще го изплаши най-много, ще бъде, ако покажете някакви признаци, че го напускате или започвате да се интересувате по-малко от него.

Знаем, че не можеш да накараш човек да се ангажира с теб, използвайки манипулация, но това не е манипулация, това е истината – той ще те загуби в крайна сметка.

Няма да се задоволите с нещо по-малко само заради мъж, който очевидно не знае какво иска от живота. Ако те иска, ще ти се отдаде напълно и това е.

Направете нещо, което ще му покаже, че не сте постоянно на разположение и че ще го напуснете, ако той не вземе вас и връзката ви насериозно.

Емоционална интимност

Мъжете не стават емоционално интимни с много хора (ако изобщо има такива) и е нещо ново в живота им да имат някого, с когото са емоционално интимни.

Просто започнете с въпроси за ежедневието му и след това отидете по-дълбоко, питайки го за нещата, които го вълнуват, страховете му, бъдещите мечти и планове.

Попитайте го как се е почувствал, когато се е разделил с последната си приятелка и не го съдете – най-важното, не го съдете.

Опитайте се да разберете неговата позиция и начина му на мислене. Разбира се, емоционалната интимност не се появява за една нощ, но идва с много комуникация.

Уязвимост

Когато прекрачите границата с него и вие двамата станете емоционално интимни, е време да станете уязвими.

Хората имат проблеми с обвързването най-вече защото се страхуват, че могат да бъдат наранени и ако той успее да види във вас някой, който без съмнение ще бъде до него, тогава той ще може да се обвърже много скоро.

Знаейки, че той може да свали маската си на силен мъж пред вас, ще ви създаде връзка, която не може да бъде обяснена.

Дори и да плаче, моля, не използвайте груби думи, а по-скоро го оставете да бъде слаб за момент.

Освен това знайте, че показването на собствената ви уязвимост никога не трябва да го плаши. Вместо това трябва да го накара да разбере, че уязвимостта е основното предимство на силните жени.

Сексуално влечение

Мъжете обичат секса. Толкова е просто. Не е нужно да сте модел, за да бъдете сексуално привлекателна за него, просто трябва да бъдете себе си.

Бъдете уверени в себе си и носете всички дрехи, които ви карат да се чувствате удобно и секси.

Не е нужно да носите изискано бельо или прилепнали рокли, а просто сексуалните ви желания да съвпадат.

Уверете се, че съвпадат, за да нямате проблем по-късно, ако той има голямо желание за секс, когато вие не го желаете толкова често.

Спокойна среда

Ако продължавате да му се оплаквате, че не е на разположение за връзка, тогава той ще си тръгне рано или късно.

Вместо това създайте спокойна среда, в която двамата лесно можете да израснете заедно в невероятна двойка, вместо да я насилвате, което няма да направи нито един от вас щастлив.

Просто спрете да говорите за обвързване и вижте какво ще се случи, защото той може дори да се изплаши, че не искате да се обвързвате повече и това ще го накара да се замисли сериозно за това.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay